Мій Гольфик-америкос IV

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем ROS, 26 вер 2011.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Шкода Юркового гольфа!

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    птфдіод.jpg птф бамп.jpg птф.jpg птф маш.jpg діод1.jpg діод2.jpg Підвернулися мені оригінальні ПТФ, приїхали з Києва. Трохи були заколхожені діодами, які знялися для перетворення в оригінал, так гарніше.
    Пару світлин того девайса
    пт1.jpg

• Подобається Подобається x 2
  3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Діоди можна використати для підсвітки багажника

• Подобається Подобається x 1
  4. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Вирішив я сьогодні поміняти радіатор пічки, видать слезить, вікна потіють/жирні і трохи пара валить з воздуховодів, поки не потекло в салон.
    Хлопаки, але то гєморна штука! Перепочиваю, залишилося відкрутити корпус пічки і витягти радіатор.
    Складати певно буду вже завтра, нині вечерком вже назюзюкався!
    Наййоготакитрафит! Прийшов колєга(колись працювали на СТО), по моїй просьбі приніс фляндєр пивасіка і робота зрушилася, таки втяли, вже почали збирати. Вчасно я тую роботу затіяв, в корпусі було вже волого. Отаво хрєнь мені завтра буде їсти мозок.
    Фотка того кашмара.
    с1.jpg с2.jpg р1.jpg р2.jpg

• Подобається Подобається x 1
  5. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Я хірєю. А попроще ніяк не виходить?

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Нєа! Зараз як знаю як робити, то і за гроші би не робив. За тово шо я роблю хтіли 1500грн. Згідний, воно того вартує, але неробивби. В мому Гольфі ще не лазила рука під панель, я перший. Нічого не відломано, все знімав дуже акуратно.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А в аудюсі в мене тіки відсунути на пару см бороду, відкрутити 2 болта, а решта з-під капоту дістається))
    В пасіку колись теж панель знімав)) І не раз))))

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Аудюха в цьому випадку на висоті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Аудюха в любому випадку на висоті!))))

10. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Я, я, фольксваген!
    Авді дійсно в деяких речах зроблено розумніше! Все таки Фольксваген груп.

11. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    На вихідних вирішив таки поміняти мікрик замка багажника, зимою його залило рідиною і замкнув. На все пішло 3 год., з перекурами і хатньою роботою. Старий мікрик відколупав і викинув, потім почав прикидувати що поставити. В батькових "закромах" знайшов пару совєтських мікриків, чуть-чуть більші за розміром, зато надійні. Спланував пластину і тупо приклеїв на "Супер клей Момент". О чудо, працює! Третій вивід припаяв на сигналку, два на лямпочку.
    Саме цікаво, що машина в мене вже скоро чотири роки, а я тільки побачив, що на панелі приладів присутня лямпка незакритого багажника, до цього навіть не знав про її існування!!!
    п.с. мікрик 1969року, мій одноліток!!! Певно і в дверях також поставлю такі мікрики!!! мікр баг1.jpg мікр баг2.jpg мікр баг3.jpg мікр баг4.jpg мікр баг5.jpg
    Трохи фото того процесу

12. baksius

baksius Місцевий

Не став такий в двері. Як показала практика його хватить максимум на рік і начинає глючити.
    А все діло в герметичності мікріка. Зараз хочу замовити собі такі http://www.kosmodrom.com.ua/el.php?name=D2HW-A211D

13. baksius

baksius Місцевий

Ти писав в моїй темі що в двері поставив мікрік від мишки і що вже два роки працює і що йому всетаки настав кірдик?

14. baksius

baksius Місцевий

За мікрик з мишки напиши обовязково а то дуже цікаво як ти його зафіксував.

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    ІМХО. Непогана ідея з мікриком від мишки. І фіксувати його можна на оригінальному корпусі старого мікрика, підпилявши старий корпус звичайно, ну і на добротний клей посадити, можна і на розчинник для пластмас (якщо обидва йому піддаються). Єдине: це все одно не врятує від потрапляння вологи в мікрик, бо я не бачив таких від мишки щоб були вологозахищені.

16. baksius

baksius Місцевий

Вот і мені цікаво як той мікрік з мишки пропрацював два з безконечнистю років

17. baksius

baksius Місцевий

Вась! Ідея стара і не погана но дорівнює нуллю. Все діло в герметичності.

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну не кажи, я ось 2 роки тому приковбасив китайський мікрик (навіть не радянський як тут) в правий замок моєї авді, посадив на суперклей (ну звичайно що кріплення оригіналье приколхозив також) залив силіконом контакти і до цих пір бігає без проблем, тьху-тьху. Попередній просто зігнив від вологи. А до цього не заглядав ще - працює собі то і нехай.

19. baksius

baksius Місцевий

Ти напевно хотів сказати китайський замінник герметичний під оригінал.

20. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ні, самий простий за 20 коп. на радіоринку, просто по розмірах підходили отвори в ньому під оригінальне кріплення(дірки).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)