Завтра буду знімати передні замки і міняти мікрики(вже з закритими очима). Я їх колись ставив без пластинки, тому і глючили, пластинка над ножкою рішає. Лівий працює через раз, а правий щось давав збої з самого початку, зняв лямпку з дверей, бо деколи не виключалася. Кріпилися на стандартні отвори болтиками М2. Зараз буду садити на клей, пепередньо обезжиривши в зашкуривши. Краще раз на рік поміняти на халяву, чим за мікрик відвалити 50грн, і без гарантії! Шо маю, то і ставлю, роботи на годину!
Порадував свого Гольфика зимовою резиною. Купив в "гонщиків" комплект резини Гудієр Ультра Гріп 7+, 3312випуску, знос 1мм, за 1000грн. До зараз стоїть Утра Гріп 500, але вже дубовата і підношена. Сподобався мені Ультра Гріп!!!
якщо шариш по мікриках - в чому проблем?: відкриваю праві двері - машина не бачить відкрития, лампочка ні на приборці ні на дверях не світить. Через 30 сек, якщо лишити тільки ті двері відкриті - машина сама закривається і включається штатна сигналка( де факто дверка ж відкрита) В чому прикол?
так само якщо з ключа відкрити і при тому двері і багажник не відкривати ти машина сама закривається через 30 сек. але це норм.
Мав таке само, ключі на сідушці, залазив через багажник, там ц/з немає. Тепер обачніше себе веду, відкрив двері, вставив ключ в замок і повернув - вже не закриється.
Я дуже рідко користуюся штатною сигналкою. При повороті ключа(притримую 3-5сек.) при відкриванні відкриваються всі шиби і так само всі закриваються при закриванні.
впринципі в мене питання було щодо того що поломане, що машина лише частково бачить що дверка відкрита.
Мікрики в замках накрились. Дуй на радіоринок, але попередньо випаявши свої Надіслано від мого MB886, використовуючи Tapatalk
але якщо мікрики фігові, то по чому машина тоді розпізнає, що двері всетаки відкриті в включає сигналку? там ж більше нема датчиків
Так може якраз якщо коло розімкнуте - то двері відкриті? Надіслано від мого MB886, використовуючи Tapatalk
не поняв, якщо коло розімкнуте - то машина б мала розуміти що двері відкриті.. і тоді б значок на приборці горів б... В мене ж сигналка не включається якщо двері не рухати, тобто якось воно таки знає коли відкриті, а коли ні
Тепер також задумався, як вона бачить!? Мікрики були не робочі на передніх дверках і одну задню, а вона ставилася на сигналку. Також зауважив, що деколи незасвічується підсвітка водійської дверки - сигналка працює. Коли не світить підсвітка в передній дверці, тоді на панелі приладів засвічується значок "відкрита дверка". Чому він не світить, коли лямпка горить в дверці?
провір саму лампу на дверях, може не контакт. В мене коли на дверях світиться то і на приборці теж. Коли ні - то і там і там.. але питання воно не знімає
Потрібно пропаяти контакти в замку. Я вже описував це в своїй темі. Це хвороба цих замків. Мікрик може бути добрий а глюк в самих контактах.
Якщо за заморське то можна. І якщо є місце щоб було освітлення , так як дньом на роботі , і було де паяльник законектити.