Мій Гольфик-америкос IV

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем ROS, 26 вер 2011.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Завтра буду знімати передні замки і міняти мікрики(вже з закритими очима). Я їх колись ставив без пластинки, тому і глючили, пластинка над ножкою рішає. Лівий працює через раз, а правий щось давав збої з самого початку, зняв лямпку з дверей, бо деколи не виключалася.
    Кріпилися на стандартні отвори болтиками М2. Зараз буду садити на клей, пепередньо обезжиривши в зашкуривши.
    Краще раз на рік поміняти на халяву, чим за мікрик відвалити 50грн, і без гарантії!
    Шо маю, то і ставлю, роботи на годину!

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Порадував свого Гольфика зимовою резиною. Купив в "гонщиків" комплект резини Гудієр Ультра Гріп 7+, 3312випуску, знос 1мм, за 1000грн. До зараз стоїть Утра Гріп 500, але вже дубовата і підношена. Сподобався мені Ультра Гріп!!!
    зк1.jpg зк2.jpg зк3.jpg зк4.jpg

3. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    якщо шариш по мікриках - в чому проблем?:
    відкриваю праві двері - машина не бачить відкрития, лампочка ні на приборці ні на дверях не світить. Через 30 сек, якщо лишити тільки ті двері відкриті - машина сама закривається і включається штатна сигналка( де факто дверка ж відкрита)
    В чому прикол?

4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    так само якщо з ключа відкрити і при тому двері і багажник не відкривати ти машина сама закривається через 30 сек. але це норм.

5. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Мав таке само, ключі на сідушці, залазив через багажник, там ц/з немає. Тепер обачніше себе веду, відкрив двері, вставив ключ в замок і повернув - вже не закриється.

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Я дуже рідко користуюся штатною сигналкою. При повороті ключа(притримую 3-5сек.) при відкриванні відкриваються всі шиби і так само всі закриваються при закриванні.

7. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    впринципі в мене питання було щодо того що поломане, що машина лише частково бачить що дверка відкрита.

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Мікрики в замках накрились. Дуй на радіоринок, але попередньо випаявши свої

Надіслано від мого MB886, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  9. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    мікрики вже маю на руках, а це 100% вони ? пля, то такий зайоп то знімати все ((

10. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    але якщо мікрики фігові, то по чому машина тоді розпізнає, що двері всетаки відкриті в включає сигналку? там ж більше нема датчиків

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Так може якраз якщо коло розімкнуте - то двері відкриті?

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    не поняв, якщо коло розімкнуте - то машина б мала розуміти що двері відкриті.. і тоді б значок на приборці горів б...
    В мене ж сигналка не включається якщо двері не рухати, тобто якось воно таки знає коли відкриті, а коли ні

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Подивись в ЕЛЗІ електросхему

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    якщо б хтів дивитись - то б тут не питав )))

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Не очкуй. Знімай і міняй. Гірше від того не буде

16. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Тепер також задумався, як вона бачить!? Мікрики були не робочі на передніх дверках і одну задню, а вона ставилася на сигналку.
    Також зауважив, що деколи незасвічується підсвітка водійської дверки - сигналка працює. Коли не світить підсвітка в передній дверці, тоді на панелі приладів засвічується значок "відкрита дверка". Чому він не світить, коли лямпка горить в дверці?

17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    провір саму лампу на дверях, може не контакт. В мене коли на дверях світиться то і на приборці теж. Коли ні - то і там і там.. але питання воно не знімає :sad:

18. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Потрібно пропаяти контакти в замку. Я вже описував це в своїй темі. Це хвороба цих замків. Мікрик може бути добрий а глюк в самих контактах.

19. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    думаю якщо міняти мікрики то заодно й пропаяти.. за пивко мені зробити не хоч? ;)

20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Якщо за заморське то можна.
    І якщо є місце щоб було освітлення , так як дньом на роботі , і було де паяльник законектити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)