Миколая 2014

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Bosh, 26 лис 2014.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та повезу - мені мотатися за ним не тре;)
    Питання чи їм тре той комп, може на менше ніж ноут вони не згодні...

2. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    4539,45. Всім дякую

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тут питання не в понтах чи крутості, а в функціональності. У мене особисто комп і ноут - це два пристрої для різних задач. Якщо людина казала про ноутбук, то може не даремно? Ми ж там були, там велика територія і декілька великих корпусів, розташованих на віддалі. Може потрібна мобільність.

Хоча, звичайно, якщо ми привезем комп, то напевно будуть юзати його.

А що в тебе за комп? Не дуже рухлядь?

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ta рухлядь, забавки сучасні не йдуть, а так, для охфісних задач підійде - головне працює :)

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Рухлядь троха стрьомнувато вручати, нє? :) Шоб тебе не викликали до нього через місяць на ремонт :)

Але взагалі то ідея непогана. Якшо вручити комп, нехай навіть вживаний, директорці, а на зібрані гроші купити щось, чим будуть користуватись безпосередньо самі діти, то було б дуже круто.

Мені подобається ідея спорт-інвентар. От скажімо тенісний стіл. Цікаво скільки коштує тенісний стіл?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Взагалі давайте ідеї і пропозиції і побільше

7. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    http://deshevshe.ua/netsfortabletennis/

я там ніколи не був, то ж не знаю чи є там місце поставити нормальний тенісний стіл. То якщо купувати то складний, і переконатися чи є місце для нього і чи нема такого чи подібного у них вже.

Останнє редагування: 17 гру 2014
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Треба шоб хтось розумівся і підказав чим відрізняється за 2000, за 5000 і за 12000
    Чи є сенс купувати за 2000? Чи вони херові і ліпше зразу за 5000? Чи за 5 тоже херові і краще купити взагалі шось інше? :)

9. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Вони всі однакові. Різниця лише в складальному механізмі. Головне щоб товщина була не менша 16мм. Ну і розміри...

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я так собі думаю шо в нашому випадку чим міцніший, тим кращий. Він же буде мабуть стояти в якійсь ігровій кімнаті чи в холлі якомусь, де товчуться багато дітей, шоб його фізично поламати було не дуже легко

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    В цумі на Кн.Ольги бачив "шведські стінки" (від 1500 до 3000 грн), туди входять і лавки для пресу, турніки, бруси - можливо щось таке? + ще боксерську грушу? там здається і тенісні столи також були

12. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Невже в інтернаті немає спортзалу?
    Народ, перед тим як щось планувати купувати, потрібно кожну таку пропоицію узгоджувати з директором цього закладу, куди поїдемо.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Само собою, тільки так. Який сенс везти те, чого не потрібно

14. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Ооооо!!! Мене почули... Набирайте директора, пару ідей тут вже є.

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    От тільки мені здається, що ми в цю суботу не встигнемо...

16. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Навіть якщо ми поїдемо на наступний тиждень думаю нічого поганого не буде .... Дітям ще один день радості ! ! ! (розтягнем задоволення)
    Головне результат ХОРОШИЙ !!!

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Так, це не проблема. Головне максимально ефективно використати свої можливості.
    @scirocco , пробий що скаже директор на тенісний стіл та стаціонарний комп

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ока, завтра дзвонитиму, нині вже пізно. Було б супер якщо нагадаєшся, завтра матиму насичений день.

19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Какби вечір вже, а результату німа...
    Ігор, подзвони Оресту!

20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Говорив нині з директоркою, треба ноут. Основна потреба - музика для гімнастики - клас, озвучка для лінійки - двір, фізкультура під фанеру - спортзал. Звідси і потреба ноута. Щодо стола - завтра віддзвонить, порадиться зранку з фізруком. Їй ця ідея нравицця.

Ага, і ще, як варіант, можна поїхати цього разу до Борислава, там є будинок сироти, судячи по проханнях - одяг і речі першої необхідності - будуть раді і дешевим подарункам.

Останнє редагування: 24 гру 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)