незнаю мені очі шось не спрягає ! я ж на них не дивлюсь ! шкали світяться приємним синеньким кольором а стрілки оранжеві ! )
Ото мав вільну хвильку то пофоткав виконану роботу ))) Використані матеріали : 2 банки селіконового клею , 2 погонні метри тканини + троха терпіння бо той клей не так скоро сохне :D ! ото вчеплений вже один кавальчик помальованого пластику )) Ну і дверки вже в вживу навіть дехто бачив )):D А ну і велике ДЯКІ PRIZRAK-y за GT молдінги ! в суботу поставлю )))) стан у них просто суперовий ! Можна сказати : "Муха не сиділа!" ))))))
Мда...а потім новий власник буде шукати стокові карти, стелю і приборку. Пи.си. шнурки на кермі для чого? Про чохол не питаю, тут ясно - спорт.
)))))) Дяк ) шнурки то так просто , потім зніму , то просто шось нічим було занятись бо когось чекав довго і вони якось самі намотались )))) чохол - у мя пальці довгі і без нього мені якось не дуже зручно обхват не той ! стосовно спорту то ніц спортивного тут нема і мабуть і не буде ! просто роблю шоб око милувалось і затишно було а стокові карти і стелю шукати ніхто не буде ібо непродам ) а приборка за десять хв повертається в сток ))