Сьогодні якісь підари вночі покопали ногами мені машину(душа аж плаче) Цеглою розбили один із задніх напівтонованих ліхтарів... Сьогодні я не в стані закинути фотки додам пізніше.... Але я нічого не можу зрозуміти??? Ну розбий скло - вкради мафон... Ну яким дибілом треба бути шоб ніза що ніпрощо прийти і покоцати машину... - без всяких на то причин... Пи Си - ворогів я не маю... На вікні залишився слід від красовка.... Ух якби я тільки найшов ту сцуку...
((( співчуваю ((( звичайно абсурд, але може таки спробувати написати заяву, хай Доблесні шукають по відбитку пальчиків і кросівка??? Впевнений, що база даних по пальчиках відморозків в райвідділку є!
співчуваю, а таких придурків хватає, набухаються і панєслась.... Сьогодні вночі другу 4 сітілайти розбили нах... вщент. Просто так, конкурентів в нього нема (монополіст). Вибач за офф. Ще раз співчуваю.
Вчора якесь нашестя було. Мені також вчора вечерком біля общаг універу пі****си пообмальовували маркером всю машину матами. Я сьогодні купу вже засобів спробував (воду, ВД40, уайт-спіріт, засіб для зняття бітумних плям). Більш менш впорався лише за допомогою засобу для зняття лаку (для дівчат), і то де не де полишалися сліди, повбивав би тих придурків.
Темні тачки рулять! Ну тепер на поліровку, думаю рублів в 200 вложишся Всіх відверто шкода і співчуваю