Моя дискусія з ДАЇ (питання)

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Kinder, 3 вер 2007.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Моя дискусія з ДАЇ (питання)

Свідоцтво про реєстрацію ТЗ - по науковому
    Техпаспорт - по народньому :)

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

блін ми тупаємо поколу
    я маю доручення де списаний номер техпаспорта попереднього власника.
    В дорученні я також вписаний. Техпаспорт я також маю.
    Доречення надає право керувати.
    це я витягнув мораль байки написаниго вище.
    то нафіга мені тимчасовий реєстраційний талон?

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Я вже писав, це для того, щоб ДАІ могло вирахувати хто в данний момент керує ТЗ чи винуватця ДТП.
    Наприклад ТЗ з №222 11СТ, скоїв ДТП і зник з місця пригоди, по базі пробили, що власник ТЗ Петрусєвіч А.А., ДАІ приїхали до нього, а він каже, " я по дорученню рік тому віддав машину якомусь мужику, ФІО забув, де живе і не знав", а той в свою чергу ще два рази продав по дорученню.
    Скажи, як ДАІ може знайти винуватця ДТП??????????????
    А якби був тимчасовий талон, виданий на основі доручення, то винуватця ДТП знайшли б без проблем.
    Ферштейн? :)

Додано через 2 хвилини
    це я писав ще 04 вересня

• Подобається Подобається x 1
  4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

та то я ферштейн, дякую, я просто ще додатково йшов по слідах дописувачів!;-)

5. NAZIK

NAZIK Початківець

VW Jett-2, 1.8, 1991р.н.

Крім того, згідно нашого законодавства податок з власників транспортних засобів має сплачуватись власником автомобіля за місцем прописки автомобіля. А якщо людина продала за дорученням... вона не може все життя сплачувати той податок. Тому, є роз*яснення про те, що для того щоб пройти технічний огляд треба сплатити податок і підставою для сплати... є тимчасовий реєстраційний талон автомобіля на користувача автомобіля за місцем прописки того користувача (не власника!)

• Подобається Подобається x 2
  6. andriy4

andriy4 Новачок

мітсубіші
    Хочу повідомити один вчорашній (12.07.2011) інцедент,який показує повне беззаконня наших операторів, зокрема програми СЛІД.
    Вчора в Центрі Тернополя зупинили авто за порушення, під час складання протоколу кореспонденти програми СЛІд с якимось їхнім начальником (падлом) іншими словами не скажеш, було знято на камеру водія без його же згоди. На запитання, чи маєте ви право знімати, інший, той падло, (яке не приставилося, з програми СЛІД) облаяв нецензурною мовою водія та оточуючих і застосував фізичну силу, на що інспектори, які складали протокол, не то щоб відреагували, а навмисно відійшли і відвернулися.
    Авто інспетрорів мерседес (ДАЇ) Прізвища одного з інспектора ПОЛОХА ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ.
    Таким не місце в правоохоронних органах, також таким журналістам місце за гратами а не висвітлювами неправдиві, та НЕЗАКОННІ новини.
    Сам інцедент оператор відмовився знімати навідріз, хоча самі ж перехожі просили його.
    Пізніше віявилося, що програму слід самі менти знімають і монтують, тому не віключення, що ця нахаба і є ментом і наняв собі оператора.
    Ось Тернопільчани, бачите які наші "герої", що зобовязані нас охороняти, а не бити!

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Добре! а що за ситуація? ти хоч опиши шо сталось? За що спинили? Факти наведи...

8. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    А на мобільному камеру не можна було включити і інцидент записати?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)