Відповідь: Моя дискусія з ДАЇ (питання) Свідоцтво про реєстрацію ТЗ - по науковому Техпаспорт - по народньому
Відповідь: Моя дискусія з ДАЇ (питання) блін ми тупаємо поколу я маю доручення де списаний номер техпаспорта попереднього власника. В дорученні я також вписаний. Техпаспорт я також маю. Доречення надає право керувати. це я витягнув мораль байки написаниго вище. то нафіга мені тимчасовий реєстраційний талон?
Відповідь: Моя дискусія з ДАЇ (питання) Я вже писав, це для того, щоб ДАІ могло вирахувати хто в данний момент керує ТЗ чи винуватця ДТП. Наприклад ТЗ з №222 11СТ, скоїв ДТП і зник з місця пригоди, по базі пробили, що власник ТЗ Петрусєвіч А.А., ДАІ приїхали до нього, а він каже, " я по дорученню рік тому віддав машину якомусь мужику, ФІО забув, де живе і не знав", а той в свою чергу ще два рази продав по дорученню. Скажи, як ДАІ може знайти винуватця ДТП?????????????? А якби був тимчасовий талон, виданий на основі доручення, то винуватця ДТП знайшли б без проблем. Ферштейн? Додано через 2 хвилини це я писав ще 04 вересня
Відповідь: Моя дискусія з ДАЇ (питання) та то я ферштейн, дякую, я просто ще додатково йшов по слідах дописувачів!;-)
Відповідь: Моя дискусія з ДАЇ (питання) Крім того, згідно нашого законодавства податок з власників транспортних засобів має сплачуватись власником автомобіля за місцем прописки автомобіля. А якщо людина продала за дорученням... вона не може все життя сплачувати той податок. Тому, є роз*яснення про те, що для того щоб пройти технічний огляд треба сплатити податок і підставою для сплати... є тимчасовий реєстраційний талон автомобіля на користувача автомобіля за місцем прописки того користувача (не власника!)
Хочу повідомити один вчорашній (12.07.2011) інцедент,який показує повне беззаконня наших операторів, зокрема програми СЛІД. Вчора в Центрі Тернополя зупинили авто за порушення, під час складання протоколу кореспонденти програми СЛІд с якимось їхнім начальником (падлом) іншими словами не скажеш, було знято на камеру водія без його же згоди. На запитання, чи маєте ви право знімати, інший, той падло, (яке не приставилося, з програми СЛІД) облаяв нецензурною мовою водія та оточуючих і застосував фізичну силу, на що інспектори, які складали протокол, не то щоб відреагували, а навмисно відійшли і відвернулися. Авто інспетрорів мерседес (ДАЇ) Прізвища одного з інспектора ПОЛОХА ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ. Таким не місце в правоохоронних органах, також таким журналістам місце за гратами а не висвітлювами неправдиві, та НЕЗАКОННІ новини. Сам інцедент оператор відмовився знімати навідріз, хоча самі ж перехожі просили його. Пізніше віявилося, що програму слід самі менти знімають і монтують, тому не віключення, що ця нахаба і є ментом і наняв собі оператора. Ось Тернопільчани, бачите які наші "герої", що зобовязані нас охороняти, а не бити!