Така зміна за такий короткий період часу. Є на шо подивитися і повчитися. Можна вже фотку на аватарі міняти, а то з тими дисками і бамперами моя буде більша неї схожа ))
Сьогодні зняв "копита",які підвищують кліренс автомобіля,вийшов ось такий результат.В мене стоять масляні аморти Сакс і пружини від Венто(грубші в діаметрі на 1 мм).Таке питання:чому при посадці одного пасажира на ямках колеса труть об арки?Що не так?
Дуже просто стойки і пружини мають бути спортивні з обмеженням ходу, задумувася над таким комплектом від MTS заниження від стоку на 40-50-60мм є різні, але то не на наші дороги, ну хіба в Київі жити. Але вигляд робиться бомбовий!
Прикольно, в мене теж таке є... А я то думаю що то за фігня ???? А то ЖИИИИИИИИИИИИИИР !!!!!!!!!!!!!!:D
Вован! Щось так і не роздивився, - які параметри твоєї обувки? Щось схоже на 195/55(60)-R15, чи я помиляюсь? Раніше десь писалось Р14, ніби не схоже.
Виглядає супер! Думаю і на своїй трошки збільшити профіль (з 50 на 55), але смущають пару ньюансів (тертя зад.арки, збільшення навантаження на ходову)... А як взагалі почуваєшся на них?
Почуваюсь чудово(люди на вулиці обертаються).Об арку не тре,бо в мене вона досить високо стоїть,єдине шо терла трошки об підкрильник,але це легко можна усунути.Коротше все залежить від вильоту диска(ЕТ).