Враховуючи закон підлості, їй знову клімане десь вночі, коли ти будеш спати і прийдеться вставати і йти до неї, або на стоянці буде кричати і на ранок будеш штовхати її щоб завести.
так, закон підлості завжди в дії. Думаю після паски тим зайнятись. Зроблю замки + розберусь з сигналкою. Зауважив на ОЛХ, борбети і ббс, але там ет35, мені терти не буде? згідно з заводських параметрів можна до 37. і чи є в нас люди, які можуть ті ж диски купити і привезти з польщі (алегро)?
З новин, купив диски, р16 з ауді а6. Дивляться досить непогано, залишилось придбати комплект резини, бо зараз там стоїть дубова зимова резина 05 року. Був на авторинку в кривчицях, справді підганяють замки під ключ. Ціна питання 150 грн. Пасажирська личинка в мене нормальна, а от водійська закисла, треба придбати нову. Наближається літо, значить, зявиться можливість нормальну шумку в машині зробити. Наскільки я поняв, спочатку проклеюється вібро, далі шумка. Починатиму з дна. потрібна по тому консультація. Яку товщину вібро і шумки, брати на дно? Де її купити можна дешевше? і може є якісь нюанси, про які мені варто знати?
Дешево і сердито, а головне ефектно виходить гусити єврорубероїдом. Рулон самого товстого 10м біля 500 грн. Рулон середньої товщини, десь біля 3 мм, коштує 240 грн. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
ахахаха) ну, якби я мав шось з сімейства ваз, так би і зробив) а для солідної машини, то як підлокітник з крокодилячої шкіри - вульгарно. і пофік, шо під ковроліном видко не буде я ж то знатиму) а по-факту. На зелені лист вібри, 3 мм, розміри шось , 70х60, точно не памятаю 120 грн) мо десь є дешевше?)
думаю додасть десь до 30 кіло....якщо нормально робити... якшо добре двері робити то на одну дверку 2листи один з внутр. другий ззовнішньої бляхи зсередини ...тіки на двері і кришку багаж. тре 10 листів... + 10 дно ,дах і мелочі
Думаю що набагато більше. Колись на своєму Б5-му обезшумив багажний відсік (седан), відразу візуально було замітно зайві кг. Це потрібно, якщо в планах є встановлення більш-менш нормальної акустики, а так то в Б5-их (як і в Г4-их) досить добре захищенні дверки з заводу
Ну я вкурсі. Але думаю я в плані їзди це не відчую. При повній навантаженості (водій і 4 пасажири) їжджу дуже рідко, та і стиль водіння - пенсіонерстайл) Мене більше хвилюють дверні завіси. Хоча двері я поки не планую, для початку зроблю днище автомобіля. Літом ітак хочу розібрати салон, сидіння нормально відчистити, глянути днище на предмет ржі і так далі.
Трішки побавився пастою G3 і поліролем від амвей. І так, я знаю, що передній бампер аж проситься під заміну Переглянути вкладення 2908
нині вирішили замінити гофру. Зауважив люфт в турбіні. Я так поняв, скоро мене чекає заміна/реставрація. Отже поки шумка відпадає. Хто в нас займається ремонтом, а точніше возить до польщі на реставрацію турбіни? Я так поняв, що на шроті сенсу купляти її нема, бо може бути аналогічна фігня? Змін в поведінці авто я не зауважив, чим можу я поки кататись на ній чи всетаки краще чи по-видше її зробити? дякую.
Хто може підказати, чи стане турбіна на мій AHH з 130 сильного дизеля 2001 року, код там здається AVF чи AVX (продавець не знає коду двигуна)?
Нині по дорозі на празник, мав неприємну ситуацію. Нехороший дядька, виїжджаючи з парковки бахнув мені заднє крило. Тепер і мене чекає кузовний ремонт( Звідси і питання виникло, на лючку бензобаку, здається має бути код фарби. Що зробити краще, придбати фарбу за тим кодом, чи зїздити на підбір? дякую
Код з фарбою є приліплений збоку біля запаски Код для таких років авто - це просто основа фарби, однозначно потрібно підбирати і знайти толкового майстра який грамотно нанесе цю фарбу і зробить перехід
Підбирати, бо оригінальна фарба наносилась кучу років назад і вже вицвіла... Маєш толкового маляра? Бо мене цокнули в зад і треба малювати бампер. Маю хорошого, але він в Польщі, а мене не пре кататись з бампером помальованим срібною фарбою з балончика...
маю пару контактів, але ще не дзвонив. на бмв клубі знайшов, там в темі є фото робіт http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=9976&page=5 за ціну не знаю, поки не взнавав.