Відповідь: мої роботи за гольфу так моє виглядає зараз(на жаль телем виготовлюваного фоти) NCRPI дай мені адресу того емаіл тобі я вишлю vаг3.11
Відповідь: мої роботи за гольфу Машина дуже гарна, молодець!!!!!! Але та фігня на капоті - зайва!!!! Вона тільки псуе лакофарбове покриття. То в нас зовуть колхоз-тюнінг!
Відповідь: мої роботи за гольфу мене саме те подобається, річ смаку, в нас тез на різні чудасії типу за велике споійлери або сітки мувіа аул тюнинг, а так по за програмою хто хоче vаг цом3.11 в діагностику це давати своє маіле на пв
Відповідь: мої роботи за гольфу сьогоденна боротьба, з гумами на вахацзу і руслах колони, як видно на фотацх як не чергується так це виглядає а пізніше спраиованко лагуни бо колишня іржа
Відповідь: мої роботи за гольфу От файно вам сидите в гаражі, всьо розручуєте, закручуєте, навіт ноут підкл. Я би і сам не проти так, але шсь не виходить. Може хто знає чи є якісь курси чи шось типу того, чи може хтось візьме в учні? То серйозно.
Відповідь: мої роботи за гольфу Ти будеш з Новоявська на лекції їздити? Приїжджай на зїзд - там розберемся
Відповідь: мої роботи за гольфу фотозйомка в наш форумовего календаря, більше фотокарток пізніше Додано через 42 хвилини
Відповідь: мої роботи за гольфу малі виправлення, вицзисзцзеніє до бляхи і середина до рудого витравієніа, в понеділок лакування 8)
Відповідь: мої роботи за гольфу Жалко... Машина - класна! Аж боляче на таке дивитись! Як будеш виправляти те, що зробив?!
Відповідь: мої роботи за гольфу Topol пиши мені по-вашому, бо мені ближче до цієї мови ніж англійської, людина школу за комуни завершав і лише російський я знаю
Відповідь: мої роботи за гольфу мій пояс з алтернатора,йуж 2 раз впав(відкручується самодіюче біля пасове з того алтернатора,мімо, з є із зчепленням одного кієрунковим) цього разу пояс нав'язався в помпу від допомоги, спричиняючи знищення не тільки самого ущільнення її, але і самої помпи, на сьогодні повинен мати нова замовлену, я є цікав чому ті колесо відкручується, ми побачимо що електрик зробить з алтернаторем бо його я облишив тез, оскільки я заходжу в голову і ні біса я не можу зрозуміти чому мені сіе то в'яже,можливо що є не вспулосіовосс кола пасовего відносно решти
Відповідь: мої роботи за гольфу обмін сурдини, вахацзи і в мене наприкінці удалося установити дозу палива, двигун на вільних працював не порівну і мав проблеми загалом, виявилося, що контроллер був супер замурзаний, один шлам, на жаль провина палива, допомогла очистка контроллера і авто ходить як мрія Додано через 2 години 35 хвилин також мої милі, як комусь бедзіє авто не порівну працювало, або пересмикуватиме під час їзди, то є то облікова провина замурзаного контроллера помпи втрсиковей,цзилі не чистого палива, в цьому відділі є порада як то зробити, можливо як хтось би мав проблему, то я служу допомогою і прошу на пв
Відповідь: мої роботи за гольфу інсталяція реле на світло, я рекомендую бо без цього світла світять трагічно, на лампочках я мав падіння напруги навіть на 10, 5v,пужнієй фото пораду я зроблю