Тобі Дуже повезло!! Сьогодні вже клієнтів з 14 прийшли шукати шось щоб розморозитись!!! Але вже пізно!!! Антигель треба лити до того як замерзне паливо!! Доречі половина з них завелись, але при їзді глохнуть - замерзають, тоді ще можна пробувати залити антигель, і обраткою прогрітись!!! П.С. Мої обидві авто завелись з пів оберта!
Рано не зміг завестись((( Тільки ще незнаю в чому проблема: сів в машину, витиснув зчеплення і почав крутити стартером (він в мене вяло крутив, але крутив, крутив...давав паузу і далі крутив))), але жодного разу не сватило. Так і посадив акум. Тепер питання: може бути, що акум вмираючий і він замалу іскру давав для заводки? Бо недавно замінив стартер на інший б/в з шроту (але швидкість крутіння його зранку не змінилась, майстер перевірив його і втулку замінив), а вот АКБ то кіт в мішку (швагро подарив 74 А зза кордону користуваний, але стан невідомий) і він крутить стартер зранку не дуже весело, але може довго крутити і завжди заводив. Якщо пхнути машину з першого разу заводиться, а тут ні. П.С. акум вдома заряджається, ще спробую підзарядженим і теплим завестись. П.С.С. вчора ввечері після роботи то саме було, але грішив на бенз, він ще з літа бультихався (їзджу на газі), і думав що вивітрився/вологи натягнув/ замерз...але вчора заправив свіжого бензину 15 літрів і нічого не змінилось.
Акум має бути справним і контакти на землю і на клеми акума також. Поїдь на бош сервіс (вони там мають апарат щоб перевірити живучість акумів, хоча не вміють тими апаратами користуватись на 100 може тобі скажуть що з твоїм і кіко він ше протягне.
контакти всі гарно почищені місяць назад, коли мінявся стартер. АКБ перевірю обовязково, але після свят((( треба їхати на село. Просто мучить питання: чи закінчиться це на заміні АКБ, чи знову 7 кругів аду: карбюраторщик, свічки, ВВ провода, знову стартер. Ще цікаве вичитав: є така штука, як "єж" - для підігріку бензину у впускному колекторі. Чи при повороті ключа запалення він включається для нагріву? Або як перевірити , чи він робочий?
Не факт що той їжак у тебе є. Якщо впевнений що є, то так, можливі всі сім кругів і то буде одним з них
Ради спортивного інтересу вчора ввечері поставив пляшку з солярою на світ Божий. Пару годин назад її сфоткав. Стан рідкого сиропу і чомусь пожовтіла. Сьогодні зранку завівся з півтика, бенз рулить, товариш Вектру дизельну не завів. Пляшка на вулиці, сьогодні ще більший мороз, зранку на неї гляну і сфоткаю, цікаво. В гаражі соляра була чиста і синюватого кольору!
Ну розповім і я. Заради спортивного інтересу, залишив свою машинку наніч (з четверга на пятницю). Завівся з півтику, два рази включав запалення, чекав доки лампочка свічів накалу погасне). Перед тим замінив свічі накалу. Потім ставив на день, в баку соляра укрнафта. Ввечері завівся також без проблем. Нині вимушено залишив на вулиці знову, сусід підпер заїзд в гараж, подивлюсь як завтра заведусь, обіцяють сильніші морози. Дизелі вже в сімї з 2003 року десь. Ніколи не було проблем з запуском, хоча ні, брешу, один раз був. Батько залив повний бак в жовтні, далі машина їздила вкрай мало і коли взяли серйозні морози відїхав від дому метрів 800 і замерзла вона. Ніколи ніяких присадок не лили
Сьогодні завівся з буксиру..... Пєчалька. Фільтр розігрівав під краном з кипятком, соляру грів на батареї, але, курва акум посадив. Виручив знайомий, котрий потягнув. + на районі багато хто тягнувся буксиром.
малу дозу значить дав! або акб був слабий. Я завівся без проблем. Знайомий на 211-у 2,7сді не завівся, заправлявся на шелі -32 там обіцяли))). Возив йому антигель, солярку гріли на газовій плиті, акб посадили - їздив до себе за новим 100-ю, з 15-го разу завели. Другий знайомий на таурегу 3-х літровому тоже не завівся, процедура була та сама!
Минулого року з шелом ту ж історію мав. А взагалі, сьогодні багато хто не завівся. І кажуть, що соляру норм лили. П/с/ кожного року зима навіює думку про купівлю бензинової машини.
Теж вчора пасажира підвозив, то казав, що дві машини на подвір'ї і дві не завелись, взагалі. В такі моменти радий, що в мене бензин)) цілу ніч стояла на дворі, зранку завів без проблем)) Надіслано з мого HTC One M9
Сьогодні іздив в Карпати...картина на трасі цікава була: багато покинутих машин при дорозі...багато стояли з піднятими капотами і ли ше два ешалони на шнурку - це все було на відрізку Львів-Славське-Львів. При моій наполовину робочій пічці - подорож вийшла вдалою
Продовжимо інформативно.... ....завівся з буксира, помчав на ОККО, залив d puls, відтарабанив на ньому весь вечір, достав з багажника літрів 3-4 дп львів-петроль , котре вдень заколотив з антигелькою. Так от, коли заливав в бак, то соляра була мутновата. Викатав її. Щойно заїхав знов на ОККО, заливаю знову 10л d puls і питаю в заправщика, скільки вона витримує мінусу, тільки чесно, без піzdєжа?, то він поклавши руку на грудну клітину, мовив: "щоб спокійно нині спати і якщо авто ночує на вулиці, то обов'язково тре добавити присадку (антигельку)....." Що я і зробив, ще без його поради. Дякую йому, за правдиву відповідь. А ви, шановні, тепер думайте собі, чого стільки автівок втикнуло. Отож бо, нас жорстко наYoбують. Так, для загального розвитку: diesel puls на АЗК ОККО позиціонують, як пальне, що витримує -32 чи чи -35 град. Зашибісь? Шо нє? Платиш за пальне на 5грн дорожче за літр і ще присадку заливай, в той час, коли максимальний мінус сягає -21 град. Тепер я поняв, чого не завівся на Укрнафті вранці, бо треба було на 10літрів ДП всандалити 5л присадки. Всім добра, а я йду спати, бо завтра до тещі тре їхати.... головне, щоб Гольф вранці не підвів, бо залишусь без шинки і кобаси
Вранці на буксирі тягнув знайомого (новий Меган, дизель). Завели, в результаті все гуд, але хлопчина казав, що заправлявся на Шелі і ще й присадку шелівську залив. Вночі було -20, при буксируванні -17град. Меган з тих останніх моделей. Ось вам відео, знято хєрово, бо в руки змерз, але суть така - замерзла присадка. Робімо висновки самі.