Відповідь: My car як би я нестарався економно їздити в мене все одно менше 9 по місту переважно район центру не виходить !
Відповідь: My car А в мене як би я не старався... 11-12!! І це на обємі 1,3 !! Всі тихо фігіють почувши таку цифру, я чеснокажучи теж фігію, але ніхто нічого не може зробити.
Відповідь: My car 180 по трасі пробували - їде )) Дальше страшно. А, взагалі, відчувається, що машинка сильна. Мучаю її по центру на 1, 2 передачі :-(((
Відповідь: My car В мене от тут знайомий ледве продав Форда Мустанга 5,2 л - і 35 л/100 км бувало :-( Так що "нет предела совершенству"
Відповідь: My car Ти забув додати що в нього ще й пассат, який майже як волга важкий! Знаю я то все, і не "злорадствую", а просто жартую.
Відповідь: My car я вмудряюсь шоб мій 1,4 по місту 10 літрів брав рідко але буває частіше 9 якшо в центр не заїзджаю то 8
Відповідь: My car а що мені вже казати одні витрати, а так хочется тахометер на пятірочку покласти, що аж водії обертаются:mrgreen::mrgreen::mrgreen: П.С. За все треба платити