Курче! Що допис - то комплімент! Так будеш мене хвалити, то і загордитися можу, а не хотілось би... Щодо молодих письменників - мені вистачить тих книжок, які я пишу... А от щодо Твоїх рекомендацій... Задумуюся: чому Ти так перейнявся моєю долею, тобто, колом моїх зацікавлень? Може б Ти краще подумав, де СВОЇМ талантам знайти застосування? Бо мені тут на Форумі дуже добре. А от Тобі, колєго, бачу, некомфортно, якщо поряд жінки (бо як інакше пояснити, що на Форумі немає жодної, яка би втрималася довший час і при цьому активно дописувала) або чоловіки, яких цікавить не тільки що зробити з помпою високого тиску в дизельному моторі або як вирівняти ресору... Тільки от чому Ти зібрався бути Верховним Суддею, вирішувати, кому дозволено бувати на Форумі, а кому зась? Які такі заслуги і повноваження дозволяють Тобі вказувати іншим людям на їхнє місце в цьому житті? Дивися, щоби не було так, як у байці Леоніда Глібова: "На цей раз суддями були..." ::D:
нехочу підтримувати неактуальну тему,але ти круто наїхав незнати чого, я з тобою незгоден, і тому скажу що є різні теми,щоб задовільнити різні потреби в спілкуванні і обговоренні різних потреб і проблем і тому влучно було сказано вище кожен відкриває ті теми і обговорює ті питання які вважає за потрібне і за це неварто нікого докоряти .
У кожного свої вимоги до форуму. У Володимира вони такі, що спілкування має стосуватися виключно на технічні теми. Власне, для того і є технічні розділи на форумі. Але ми спільнота, якій вже багато років. Ми вже давно не просто набір ніків, ми живі знайомі один з одним люди, тому не дивно, що ми спілкуємося не лише про машини, а й взагалі "за жизнь", на різні теми, бо нам цікаво спілкуватися одне з одним. Єдине, що я від перших днів заборонив тут, це політика, бо це переростає в срач частіше, ніж життєві і технічні теми Ти, Володимире, тут буваєш періодично "набігами", і на зустрічах майже не буваєш. Мабуть тому, не відчуваєш тутешнього настрою і атмосфери. Заходь частіше
та заходжу я часто,але нема тут проектів,за якими цікаво стежити,ніхто не викладає ніяких фотозвітів,нема навіть в кого чомусь повчитись(окрім двох-трьох людей,з якими і по телефону можна поспілкуватись),щось для себе почерпнути. Я не кажу що ви погані люди,просто хочеться від форуму більшого,ніж просто спілкування на різні теми.
Я бачу що не потягну вести таку полеміку з професіоналом. Ніхто тебе не судить,просто менше пхай свій ніс,і задавай менше недоречних(тупих) запитань. Повторюся ще раз,я не кажу що ви погані люди,просто хочеться не сємок і шашликів,а ідеально складених потужних двигунів,красивих дисків,величезних гальм,красивих салонів...........
От на рахунок фотозвітів згоден, тре окрмий розділ на форумі створити, щоб тільки там можна було викладати фотозвіти операцій на власних авто, і заборонити скидати копіпасти з інших сайтів.
Афігєть, я згадав шо Я в тій гілці адмін, будете парафінитися відредагую нафіг. Володимир шось ти реально не втему заїхав зі своїми притензіями та й ще до окремої людини. Як що дописи Чортопхай не редагують адміни значить це не суперечить правилам форуму, тому виказуй своє невдоволення адміністрації. В самого давно не ВВ так склалося, але чітко переконаний коли закінчу з будівництвом житла буду кататися на Вольцвагені (надіюсь що це буде Амарок). Це дійсно дружній форум, людей які цінать, люблять, мріють про ВВ, але не обовязкова їх мають.
Я не заїхав а зайшов,як і всі. Навіщо виказувати щось адміністрації,якщо можна висловитись людині особисто. Також вважаю що дискусія по темі,і нема чого її редагувати. Твою трієчку памятаю,шкода що продав і на Лайнос пересів
Volodumur, я коли мав Гольфа ти те й робив, що його парафінив))) Все ніби я робив не так, хоча машина в 99% випадках подобалась всім,хто орієнтується. Мене не раз зупиняли/перепитували на парковках власники інших авто. Навіть достатньо було на заправку заїхати)) Я в гольфі зробив дуже багато технічних ремонтів/доробок і $ вклав, не все може й закидував на форум, бо не було часу. І не одна моя машина робилась з 0, тому все відносно - все в житті міняється з часом: хтось купив новіше, комусь в ДТП розтовкли, комусь банально надоїло і т.п. Варіанітв є море Але казати, що тут ніхто нічого не робить - є наклеп. На все свій час. І я рахую, що клуб в тому плані не є мертвий. Поїздка в Київ на Фест цьому буде доказ. Потім ти з 2-3 людьми з клубу обєднався в VDUB банду (десь так 2009/2010р це було) і після бурного кіпішу, що клуб застоюється і т .п. пішов з нього.
Його всі парафінили(хто орієнтується),а ти доказував своє і не прислухався до жодної думки. І не тільки на цьому форумі. Перечитай собі,якщо забув.
Volodumur, всі - це ти і твої близькі друзі хіба))) Аргументованої критики так і не було! Вибач, що я його не занизив до рівня пачки сигарет, бо це мені справді "покращило" би щоденну прохідність по центру на городоцькій. Бо на відміну від тебе, я на авто щодня катаюсь і не тільки по Стрийськійдля фотосесій їжджу! Авто має бути для мене в першу чергу практичним, бо 2-3 машини уьтримувати немає ні грошей,ні сил. Твоє авто я до речі, за останні 3 роки ще ніразу не бачив.
Завжди мені бабця казала: "Не подобається мультик, перемкни канал"! Не пре Тебе тут, то чого не звалиш там де буде цікаво?!
Чорт, не витримав, ОФФТОПНУ трішки! Тревел! Тебе 100 років не було чути, форум став трішки менше цікавим!!! Ану чорте сімейний приїзди на збори!!! А за АМАРОК пацанам виставиш па-повній )))))))))))))) Три дні будемо гудіти на трасі, м*ясо і горівка буде литися рікою )))))))))))
тих хто на тюнінг-клубі писав я не знаю і не бачив жодного разу. Я твого Гольфа також не бачив,але вистачило фото подивитись;(. Городоцьку вже не раз обговорювали,то просто "трьоп".
Я от не розумію ту логіку. Нафіга було звалювати шоб потім нити "у вас хреновий клуб, бо я і такі як я звалили"? Ви собі схотіли тусуватися окремо від всіх, бо ви ніби-то такі правильні, сповідуєте православний відаб, а ми тут так, масовка. Ваша справа, але чого тепер нарікати, що тут вас нема?
Комусь тут напевно не дають)) раз така образа на жінок і їх участь у клубі з частково технічною спрямованістю.))) Шось я непоняв, шо за наїзди і перехід на особистості?
А може влаштуємо разборкі?! )))))))))))))) Клуб на клуб, КОРИДУ, яка остання машина виживе з клубу, той і переміг, а-бу-га-га Ще раз повторюся: "Не подобається мультик про Віні Пуха, перемкни на інший", але чого нити і ще раз дивитися мультик про Віні Пуха і знову нити, що це поганий мультик?