Відповідь: Нас запрошено офтоп так офтоп http://foto.mail.ru/mail/polvolkswagen/2/8.html то не фотошоп.
Відповідь: Нас запрошено Цікаво чи НАС все ще ЗАПРОШЕНО ? Чи є новини щодо 15 Квітня? Маю питання по тюнінгу...на АЛЕКСі мені повіли що решітки що під бампером в мене не є оригінальні, а є тюнінговані. Одна з них є троха пошкоджена але міняти їх на оriginal не маю бажання, подобаються яки є. Що ж робити, як її перетюнтнговати чи поремонтувати?
Відповідь: Нас запрошено питання по тюнінгу бажано в відповідному розділі задавати. тепер по суті - важко сказати шо з ними робити якшо ніхто з нас в очі їх не бачив якшо ж вони не саморобні а куплені то думаю їх можна буде шераз купити! або поремонтувати в толкового майстра! одним словом якшо питання серйозно стоїть то будьласка тему в розділ по тюнінгу з фотками і описом так чи інакше в цю неділю відкриття сезону з ДРАГ РЕЙСІНГУ (гонки на прискорення з місця на 402 м) і на відкритті будуть однозначно представники ФВ клубу якшо не буде нічого біля оперного.
Відповідь: Нас запрошено Люди скажіть ми їдем на ту фігню чи нє!!!!!!!! Чи планувати чи ні!!!! ато сиджу і незнаю шо робити!!!! Прошу дати відповідь щоб я знав чи їхати чи прямувати просто на драг!!!
Відповідь: Нас запрошено нууу Форд Фан Клуб, Логан Клуб та Дельта Моторс Спорт зустрічаємося біля заправки ВОГ що по вул. Стуса (внизу Стадіону Україна) на 11:00. потім колоною їдемо на місце зустрічі... наскільки мені стало відомо - скоріш за все це буде біля памятника Міцкевича.
Відповідь: Нас запрошено Ну як можна після Бехи 5 на Венто пересісти, ну як би я не любив наші Фольци я того не розумію.
Відповідь: Нас запрошено а яка ціль заходу що там робити? куди поїдемо? доки будемо? хто без особливо-вираженого тюнінгу теж їде? де прочитати деталі заходу?
Відповідь: Нас запрошено З моїх , теж, мало хто розуміє. Але в мене гордості не багато А аскетизму не завадить , трохи :smile:
Відповідь: Нас запрошено Та, в бімері себе солідніше почуваєш. Самооцінка, троха піднімається. Але , я думаю, щоб на такій машині їздити , потрібно САМОМУ повністю на неї заробити . А так- то лише понти
Відповідь: Нас запрошено Ой Монкей, який в Вас світогляд цікавий! А може Ви б добавили ще "самому повністю чесно" заробити? А не підкажете де в Україні "заробляють" на бімери?Навіть якщо в три зміни двома руками але все одно за одну зарплату. А з Ваших слів виходить, судячи по співвідношенню їх (бімерів а также Лексусів, а также Мерсів, а также Джипів, Outlander(iв) всіх мастей і тп) кількості на дорогах України до реально працюючої прослойки населення, середня зарплатня (пересічного громадянина)в нас десь приблизно 6,2тис. грвн\міс? З такою зарплатою можливо за 3роки САМОМУ накопити(або заробити як Ви кажете)на пристойний бімер,але всі 3роки не шашлик марципаном закусувати, а обходитися суто встановленою ВР України для смертних "мінімальною харчовою корзиною" А тепер скажить нам, в Вас багато тут коллег та знайомих з такою зарплатою? Послухайте доброї поради, якщо Вам десь засвітить спадок, або щасливий лоторейний квіток, або доля банально підкине бімер у джекпот, не глупіть!Подякуйте та прийміть.Самооцінка в Вас підніметься у любому випадку.Просто скажить собі шопотком, що саме Ви є блазень долі.І самооцінка зразу підніметься, без понтів!
Відповідь: Нас запрошено Хочу з вами посперечатись 1 манкей майбутній юрист, юристи заробляють огого.... шо для них кемрі не проблема буде 2 а хто сказав пересічний громадянин має їздити на БМВ? Станьте підприємцем, заробляйте гроші і купляйте БМВ Проблема стоїть не в тому шо в нам малі зарплати а в тому шо люди не вміють і не хочуть заробляти гроші