diesel757, напиши мені, будь ласка, в пп хоч якісь дані Твоєї сестри - де вчиться, чим цікавиться, що планує. Дам Тобі свою пошту - скинеш мені ті фотки.
(066)735-24-75 Юрко Мені потрібно людину по малюванню по випічці, шоколаді кольором напівтінями та по бруківці. Якщо їй 18 і більше, хай телефонує.
Я вмію рахувати мля. Я не знаю коли в дитини день народження, написав жиш від 18 беру на роботу. Чого коментувати?
Під шумок напишу про ще один талант. З метою міні-реклами (думаю адміни дозволять). Організовую у варіанті "соло" СХІДНІ ТАНЦІ у виконанні чарівної дівчини (блондинки). Східні танці - це танець живота, екзотичне та цікаве видовище у еротично-сексапільному костюмі, частинка арабської культури, що приносить атмосферу сходу зі звичними для ока львівян видовищами та розвагами. Східний танець може прикрасити Ваш корпоратив, вечірку, будь-яке святкування. Замовлення приймаю за телефоном поданим в підписі, ціну питання узгоджую в ПП відкрито не напишу, але ДЛЯ КЛУБУ СУТТЄВІ ЗНИЖКИ. В подальшому планую організацію навчання східних танців, ідеально підходять жінки віком від 25 років в незалежності від тілобудови, але не визначився ще з приміщенням, та оформленням документів. П/С/ Дана інформація не має нічого спільного з ескорт послугами, інтимом, та развлєкаловками на хаті і т.п.
Я проти такого таланту. Жодного чітко вираженого таланту не проявляється, плюс наголос на комерцію. То ж не дитина яка красиво малює і заробила би собі на фломайстри.
В мене багато талантів. За останні 3 години відкрив сейф без жодного ключа і інструмента, відремонтував сенсорний телефон, переписав і компілював програму перемикання розкладок клавіатур під 7-й віндовс, зараз беруся за приготування стейка, які у мене теж непогано виходять. Але це за останні 3 години, а так щодня щось цікаве вдається.
У мене також є талант. Ну просто дар! В одному нетбуці мусила поміняти твердий диск. У другому вимагалося перевстановлення усієї Вінди, бо інакше не працював. Стаціонарний комп кілька разів покращувала, потім 1 листопада поміняла твердий диск, доставила оперативки і от зараз везу на ремонт, бо не запускається взагалі. Може, кому треба підмогнути? Ну там, щоби службовий комп вже більше не завівся або щоб заглючили всі, навіть найелементарніші програмки? Звертайтеся! Занедорого! І хай Kinder задзьобає мене за комерційний допис (у танці живота я явно заслабка ).
Приветствую коллега! Я тоже увлекаюсь разборкой и сборкой ноутбуков))) Так для себя. Последний ремонт в сервисном центре отбил желание отдавать еще раз. В основном замена термопасты и диагностика.
я також вмію чистити ноут від пилюки. дійшов висновку що найкраще знятий радіатор миється під краном з плином))) а потім сушка на підвіконнику або на батареях
Я це все роблю порохотягом, звісно в розібраному виді, під кран шось не ризикнув А взагалі вмію ставити і підключати музику в автомобілі, полірувати автомобілі професійно, клеїти плівку на деякі елементи. Зараз освоїв нове заняття, поліровка дисків
порохотягом не той результат. піля промивки і обезжирення плином, пилюка менше чіпляється до радіатора.
2 КІТ Не стартує і фсьо! Забембала мене вже та вся техніка. Одноразова якась! Коли я привезла собі з-за великої води 386-го, то він ганяв багато років без претензій. А тепер - або за два дні до кінця гарантії наказує довго жити, або два дні після її закінчення. "тему можна закривати шота талантів задо-ікс-уя" 2 Kinder А Ти думав, що тільки Ти на машинці вишивати вмієш, як Кіт Матроскін...?
В кіндера талант битися в груди шо прийде в Хатинку і не приходити Sent from my MB865 using Tapatalk 2