а ще розїдає резинки двірників,резинку уплотнітєля і убиває моторчик омивача...І як правило тосол виходитиь дорожчим від самого омивача.. у чому зиск???? Сучасні омивачі (якісні не постРадянські) мають властивість змащування, та антикорозії.
15 Грн. два мускула, можна і один, мабуть, головне там спирт ) Спирт літр купляв за 25 грн... З літри спирту мона зробити багато незамерзайки Просто на магазинному омивача часто попадав на неякісний (лишається ніби наліт) і ввечері в дощ напряг їхати...
Бля, ну як можна в тему про омивач скла пхатися з обігрівом хати... Во народ Наступний хто в цій темі напише про опалення, отримає указкою по пальцях штрафні бали і наблизиться до теплої бані
Добрий адмін несердися Що до водки чи спирту в омивачі то як правило по пів години доказуєш гайцям що ти не паровоз, по друге в авто ми їздимио не самі а інколи і дружина з дитиною то від запаху "самої дешевої водяри" аж підвертає. А той самий пінгвін вартує приблизно 40грн(в цьому році ще не брав) за 3л і від авто приємно пахне закускою(апельсин) а не спиртом. Купую як правило в "епіцентрі" або в іншому будівельному гіпермаркеті.
Адмін, не хочу в баню. Але одноклубників від помилки треба спасати! Не можна лити автомобільний тосол в котли опалювання, особливо замкненого типу. Там же сальники клапани це все резина і це все летить. А виробники такі котли відразу з гарантії знімають. Є спеціальні рідини для цього. Все, тссс.
Ну шо, всі вже залили незамерзайку? Які в цьому сезоні новинки, які тенденнції? Далі плин "Гала" розводите водою чи купуєте готову незамерзайку? Може хтось з наших має цікаві пропозиції?
5л - 131грн. -30градусів. Я особисто його тестував в морозильнику з зануреним термометром на -32. Всерівно це була рідина. Тобто якість пристойна. Це найдешевший оригінальний омивач. Під наш клімат розводжу його 2:1. Виходить 7.5л -22 рідини
А я купував в епіцентрі найдешевшу 5л яка тримає -22 - проблем ніяких не було і запах приємний. 52грн