Ось що я побачив І саме цікаве для чого все це робиться П.С. Звичайно то не Б2, якого шукав Мартіні, але тоже нічого Леоном перетягувати будівельні матеріали
А історія про ті білі блоки, взагалі цікава. Як би розказати, то мажна сміятись і плакати, але то вже інша історія.:wacko1::wacko1::wacko1::wacko1::wacko1:
Та нє... То треба шоб Мартіні розказував, а ми пили пиво, або ліпше не пити бо можна подавитись ним від сміху. Але тоді йому було не до сміху...
По-перше скажи мені хто тебе так вчив блоки класти, а по-друге, вони вже давно покладені, хата стоїть накрита
а питання друге ,мене так ніхто не вчив, але знаю наслідки від роботи чудо майстрів,з "народною технологійов " тому і пишу,на клашку і штукатурку ОБОВЯЗКОВО еластичний спец клей ,а на штукатурку посилена еластичність+мікроволокно
та норм, я тож свого корча трохи блоками грузив, коли ремонт робив. так, шкода, але що зробиш, логістика зараз дорога...
машина не продається, така карова нужна самому шо ти там в тій джеті перевезеш? А я в льову легко 10 блоків поклав і ше місце є на 5-6 пс: блоки легкі і чисті, єслі чо