Якшо цікавить, можу дати контакт майстра А фари я не міняв, тільки фарбував кузов Ну тобто міняв, але ще три роки тому. І в них діодні габарити.
слухай, а реально, чого корито так проржавіло? доречі ваг гарантію ж дає проти ржавчини.. мому вже 12 років імкрім сколів - 0 ржавого.. .... прочитав, поняв.. ужос... що ж ти як купляв дах прибором не поміряв? Ну не олень?
Тут зійшлися кілька обставин. Машину нарадив знайомий, який запевнив, що знає її і власника і нічого кримінального там нема. В той день, коли я домовився про оглядини, майстер в останній момент не зміг під"їхати а я вже не став давати задню. А головне шо я влюбився в неї з першого погляду і захотів
до чого тут майстер, на купівлю машини треба з прибором йти і самому міряти.. золоте правило покупця)
погано ти читав ))). Дах був обтягнутий карбоновою плівкою, то яким прибором потрібно було міряти ???
Це самий вагомий аргумент, Martini! Треба слухати серце Я в свого німця теж так влюбілася - з першого погляду...
Рєбята, а хтось може їздить до Польщі і буває на шротах? Може б глянули мені за кришечкою омивача фари на бампер? Бо одну загубив і їздю з такою дзюркою під лівою фарою. На екзісті та херня нова коштує якісь космічні гроші, а на шротах в нас леонів поки що нема