Новий Шегомобіль (Audi А6 С4 2.6)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Shaggy, 14 жов 2012.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Пайка в авто - ненайкраща справа. банальна скрутка і то надійніше. вібрації, волога з часом знищують паяне зєднання. В автомобілі паяні зєднання переважно тільки в герметичних блоках

• Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Аксакал

a 100
    я б сказав заборонена справа, особливо в моторному відсіку. В місцях пайки окислюється міняється опір і вроді крнтакт є а машина робити не хоче і найти такий глюк ой як тяжко.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Сьогодні прибарахлився нарешті новими сандалями. Вибрав корейські високошвидкісні KUMHO KU31 (R15 195/65 91V).
    Сьогоднішні враження просто суперові! Зчеплення з дорогою хороше відчутно, і дуже стійке в повороті. Відносно м"яке, але не таке що на відчуття боковину пальцем проштиркнути можна.
    Ну і посдка на диск така як в низькопрофільних, з додатковим бортом. Що дає кращу контрольованість в поворотах.

Останнє редагування: 1 тра 2013
  4. kym

kym Аксакал

a 100
    Таки поставив....))))

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну та! Правда прийшлося трошки в черзі постояти на шиномонтажі.
    Шось стіки людей досі перезуваються. До сьогоднішнього дня ще на сніг напевно сподівалися))

6. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Класна гума! Тільки в дощ на ній треба поосторіжніше! Скільки коштує цей азіат? мабуть стреться швидко.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А я переконаний що в дощ вона буде суперова!
    Про знос всі пишуть що навпаки ходить довго. Хоча хто як їздить і по яким дорогам. Скажімо на бруківці знос буде менший ніж на асфальті.
    Ціна по 600грн за колесо.

8. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Ясно. Дякую за інфу! Напишеш скільки проходять)
    Просто в цих шинах бокові вововідводи практично відсутні. Ну, але від конкурентів різниця впринципі незначна. Вот звідси прочитав: http://rezina.biz.ua/test_tyre/test_Kumho_ecsta
    Там чувак під ніком MASTER_TYRE дуже тонко розбирається в Kumho і Bridgestone.
    Хочеш почитай:
    http://www.opel-club.com.ua/forum/topic/213775-letnie-shiny-2013-obzor-modelej-vybor/ літні
    http://www.opel-club.com.ua/forum/topic/166734-zimnie-shiny-2012-2011goda-predlozhenie-dlya-kluba/ зимові
    Він їх просто продає. Але все випробував на власному досвіді.
    P.S. Не сприйміть як рекламу. Сам випадкого натрапив. Просто описи реалістичні, компетентні, а не ті шо в рекламних буклетах

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Гм, коротше маю підозру шо моі роботи по чистці датчиків, впускного і інші роботи йдуть на користь. Сьогодні за моіми підрахунками розхід в місті вийшов десь 12,5-12,7 л на сотню виключно в місті. Це не може не тішити.)))
    Можливо ще результату додала гума. Вона класно котить і абсолютно не шумить.

В пятницю поіду в Київ, побачим що буде з розходом на трасі.

Sent from my MB855 using Tapatalk 2

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Хага! Свєршилось!
    Нарешті я відремонтував свій ЦЗ! тепер всі двері відкривають і закриваються. Не треба лазити по салону і робити це самому. Радості моїй не має меж!

Виявити причину і поломку було тяжко по відсутності в мене достатньої кількості інфи про те як має працювати ЦЗ і через відсутність нормальних схем проводки...
    По не відомій причині вакуумні шланги передніх дверей були обрізані.
    Купив на шроті цілі вінілки до передніх дверей, поставив ще до свят.
    Сьогодні заліз до електрики, так як насос ніяких симптомів не подавав взагалі, але працювала дотяжка вікон і люка, якщо ключ потримати декілька секунд в закритому положенні.

Кому цікаво детальніше, читайте на драйві: http://www.drive2.ru/cars/audi/a6/a6_c4/mrdshaggy/journal/1176432/#post

Спочатку вирішив розібратися з розпіновкою фішки на ЦЗ. Одназ них це просто постійне живлення 12В.
    На другій 12 сигнальних тоненьких проводів. З самого ранку засів з тестером і керуючись схемою з автодати малював розпіновку фішки. Автодата теж дає не достовірну схему. Або достовірну але для якихось інших комплектацій, так як компресори бувають на 2 і 3 фішки і на 1 і 2 вакууми...
    Виглядає все так, все було знайдено окрім сигналів від передніх дверей. Але згідно всіх схем провода прямо з них без всяких запобіжників і реле мають приходити на компресор. розібрав двері, подивився які там дроти ідуть.
    В дверях фішка на 3 провода, на 2х постійно висить 12В, на 3му з"являється то "+" то "-" 12В залежно від того в яку сторону повернути ключ. Ну кольори на фішці ЦЗ і на фішках дверей співпадали, але не продзвонювались. Висновок - обрив. Знайдений він був десь під пасажирським сидінням. Співадіння, але перегнили від старості саме цих 2 провода від дверей. Інші були цілі.

Ну і коли поремонтував проводку виявилось, що ще й перегнила одна дорожка на платі компресора, так як він клацав, але нічого не качав. Поїхав на роботу, пропаяв повністю плату компресора, відновив доріжку. І вуаля. Все працює!

Кому цікаво на фотках схема з автодати (не повністю відповідає дійсності), яка розпіновка фішки ЦЗ є реально і декілька просто фоток. Допомагав батько, один би я не впорався з тим чисто фізично, бо не маю 4 руки.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не машина, а кошмар :)
    Удачі і натхнення

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Чого це кошмар? Прекрасне авто! Суперовий стан і комфорт.
    Це був останній з найбільших косяків які лишилося виправити.
    Лишилося не багато і буду просто насолоджуватися.

Нє, ну потім собі можна придумати ще купу заморочок типу гвинтова підвіска, діцкі 18" і т.д.)))

Останнє редагування: 6 тра 2013
  13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А, ну тоді тачка агонь.
    Мені авдюхи подобаються. Сам хочу а4 авант, боюсь хотячка так і залишиться хотячкою і візьметься якийсь свіжий сеат, щоб не паяти дві машини по вихідним :)

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Хоти хотячку, не хоти сєат! А4 В5 - це пидидидищь! Але с4 мені більше подобається, навіть банально в салоні. Ну і простотою. В А4 В5 стримувала вже багаторичажна ходова... Ну менш вона надійна і дорога в ремонті, ну не хотів я її))

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не. Речь о а4 до 2000 гв. Про с4 не говорю :sad:
    Кароче и хочется и колется.
    Удачи тебе с твоим пепелацом.

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну так і я про те ж. В А4 до 2000р.в. вже багаторичажна ходовка. Смущає))

:hi::drinks:

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Нарешті цього тижня відремонтував повністю свій ГАЗ. Форсунки газові заховали під кришку, нічого не видно, поміняли всі шланги і добре налаштували. По замірах в місті вийшло 15л в динамічному режимі їзди. Я б сказав навіть в дуже динамічному. Побачимо що буде по трасі. В місті реально на 200грн - 210-220км проїжджаю.
    Динаміка супер. Впринцпі не відчуваю різницю в їзді між бензином і газом. Таке відчуття навіт, що на газу на низах краще їде.

Тільки що катався на світанку. Дав жару по миколаївській трасі 210км/год, що відповідає десь 5900об/хв. Так що думаю 220км/год вонаб ще поїхала, правда нема стільки місця щоб розігнатися, та й страшно трохи. Після 180км/год батьків і рідних людей починаєш згадувати)))

Останнє редагування: 26 тра 2013
  18. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Ну ти і крейзі)))))

19. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Хороші результати по розходу газу :good:
    Підтримую, в мене теж в машині вже не комфортно стає при швидкості від 180 і більше. По відчуттях комфортно їхати десь 140-160 км/год (ІМХО, машина добре контрольована), щоб їхати більше треба занижати машину і міняти підвіску на більш жорсткішу, що для наших доріг не варінат :).

Останнє редагування: 26 тра 2013
  20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Прикупив вчора нові свічні дроти. Бо на бензині чув хлопки в вихлопі. Свічки нові, одну запасну міняв по колу, все ок. Заїхав в гараж, закрив двері, відкрив капот. Побачив синє світло місцями. Зразу замовив нові дроти. В мене стояли ще оригінальні Bremi, але вже дубові і місцями покоцана ізоляція. Економити і купляти гімно не варіант, а тут за хорошу ціну попалися BERU.
    Поміняв, хлопки пропали. Пропали подьоргування на низьких обертах. Стало ващє шикарно!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)