Ти 210 їхав до заміни ВВ дротів чи після. Нагадую ще раз при поганих дротах чи свічках і не точному запалюванні на швидкості більше 160-180 можливе прогорання клапанів, пропалюванні ВВ катушки чи комутатора.
Панятно шо можливе. А ше можливе від поганого бензину і від купи інших факторів. Но в мене в машині все правильно.
Сцуко, блядські дороги... Ланос успішно викинув каменюку з-під колеса і маємо реультат... Тріщина помаленьку рухаться далі... Що робити порадите?
Та на АННУ завтра поїду певно. Подивимся шо вони зроблять. Скло міняти ващє не варіант, дорого та й враховуючи стан доріг ще не один камінь може влучити в нього.
розкажеш шо і до чого-бо я з новим лобовим аж цілих два тижні проїздив і та сама біда, а кожен місяць міняти не варіант ніразу
На ауді дуже рідко коли везе. Кузов великий - шкло велике. Скло дуже боїться перепадів температур - дуже гуляють розміри. треба пильнувати щоб не перегрівалось ( не ставити при викривленному кузові - одним колесом на бардюрі - проти сонця). 100% що тріщина полізе далі..... так само на морозі
Ну коротше тріщина 40см вже... На "АННА" сказали, що робота коштує 10грн/1см. Ітого 400грн треба відвалити тіки за ремонт. Гарантій того що тріщина не полізе далі - немає... А викинути 400грн просто так не хочеться. Так що задумався над заміною скла. "АННА" пропонує польське скло Nordglass разом з ущільнювачем і роботою за 1350грн. Є варіанти китайського скла по 1000грн за все. Але я навіть боюсь уявити його якість. Певно двірниками за місяць зітреться... Адріан, ти щось там пропонував?)))) І, доречі, як поляки пускають машини з тріщинами на лобовому? Чув, що виникали проблеми і не пускали. Дехто каже, що навіть не дивляться. Чи може взяти б/у оригінал на розборці... 400грн хочуть.
Та в тому, що я ще більше схиляюся до заміни бо моє вже за 16 років поцарапане полюбому. Ввечері при фарах, вдень на сонці воно світиться. Якщо вже міняти то я думаю на нове. Бо міняти на таке саме я думаю не варіант... Хоча, я думаю воно міцніше і в рази якісніше.
У 80% випадків встановлене вживане вітрове скло за деякий час(до 2-ох тижнів) дає тріщину. Чому: бо скло деформоване(має пам"ять попереднього кузова) і при навантаженнях(їзді по нерівностях) тріскає. Кузов кузову не рівний тому таке стається.
У них помоему все лобовые стекла на ВАГ, по одной цене!Мне на СКИРИКА также сказали 1350 грн Это наверно ихняя любимая ценна!!!