що ви вітер піднімаєте,Шег якщо хочеш я тобі і майстра дам який встановлює і в клієнта.Треба меньше говорити,а робити
Все, поставив сьогодні нове скло. Так китайське з зеленою полосою зверху, як на оригіналі. Побачим як буде служити. Дякую Адріану за пораду майстрів. Sent from my Motorola Atrix HD
Так, як колись обмивали кораблі, розбиваючи пляшку об борт))) І теж вітаю з обновленням, хай служить довго)
Вкотре справдилася всім відома приказка "скупий платить двічі..." Декілька місяців тому поставив новий бензонасос... Вирішив зекономити, поставити дешевший... Думав поїздить... Topran. Ага, поїздив. Не проїхав він і 10000 км. Погано їхала і зранку з 5-7 разу заводився ледь. Міняв масло в кума в Солонці, поміряв тиск насоса. Як завжди 0,5 бар... При тому шо має бути десь 6 бар. Купа матюків і т.д. Звісно, що вже не зекономив і поставив VDO. Дорого, але сподіваюся, що служитиме. Тепер то можна і потягатися з Міксоновим і Мартіні на 402))) Машина "поїхала"... До того стояла в порівнянні.
Трошки даних, статистики і підрахунків Сьогодні приіхав в Санкт-Петербург. Їхав авдотьэю. Весь час на газу. З заправками проблем не було. В Білорусіі середня вартість газу 17,5 рублів російських. В Росіі від 14,5. Трошки цікавостей по витраті газу. Львів - Київ: до Корця 10л на сотню. Швидкість руху 110-120км/год і 80км/год в населених пунктах. Після Корця до Киэва 14+л на сотню. Швидкість 160-170 км/год. Загальна вартість проїзду склала 340грн. Вчора ввечері вирушив з Киэва на Санкт-Петербург. Від Киэва до кордону витрата 12л. Швидкість 130км/год і 80-100 в нас.пунктах. Заправка в Білорусіі по 18рублів. І до Росіі на проміжку в 500 км витрата склала, увага!!! 8,6л на сотню!!! І це газу!! Я просто вражений результату при такій кубатурі. Швидкість руху стабільно 95-100км/год і 65-70км/год в нас.пунктах. Далі по Росіі середня витрата з кондюком 120-130км/год - 13л на сотню. Саме цікаве в грошах. Проїзд Київ-СпБ склав по вартості 2000 рублів що оріэнтовно 500грн. Пробіг 1300 км. Якщо в сумі зі Львова то грубо 850грн. Пробіг 1800км. Всі розуміэм на скільки вигідним э зараз ГБО. Вартість страховки складаэ 170грн на 15 днів. Їхали 3э. Зекономили море грошей. До прикладу квиток в одну сторону на потяг Київ-СпБ вартуэ десь 800грн плацкарт. Авдюха витримала, без проблем. Комфортна і безпечна. Бомба! Sent from my Motorola Atrix HD
щось так виглядає що якість газу найкраща в Білорусії..... цікаво що додають до газу, щоб його розвести - невже звичайне повітря.????
Як на мене, то виглядаэ тіки те, що якщо їхати як нормальні люди то витрата не велика. Бо по Україні я 10л роблю до 110км/год Sent from my Motorola Atrix HD
Але не приносить задоволення від водіння, хіба що дозволяє побачити і помилуватися краєвидом, якщо є чим милуватися. От якщо би правила дозволяли їхати максимум 160, тоді би були всі задоволені (хочу в бундес на його автобани). ІМХО.
Якби Шег їхав по Білорусії 160км і його злапали "мєсні" ДАІ, то витрати би "бєнзу" та газ зросли би ого-го.
Білорусія коварна країна в плані міліціі. Злапають - не відмажешся. І штрафи огого. Тому тіки по правилах. Sent from my Motorola Atrix HD