Машина дійсно хороша.. Як кажуть "Люкс". Хотів собі таку дизеляку взяти але чогось купив собі кантріка Вітаю. Нех добре служить
Не особливо вже вибирав комплектацію, хоч і хотілося чогось крутого, але зважаючи на вік авто вобиралося просто в хорошому стані з хорошим двигуном. Двигун хотів тільки 2.6. По комплектації: Салон без дерева (я не хотів дерево, воно мені не подобається абсолютно) Клімат-контроль Люк Велюровий салон Лінзоване світло + лінзовані ПТФ Електро коректор фар Регулювання сидінь по висоті Ругулювання керма в 2х положеннях МКПП ГБО 4го покоління фірми Prins Газовий тороїдальний балон замість запаски на 40л Гарні фотки зроблю на тижні, треба все помити і почистити. Щодо розходу, то наразі ще нічого не відомо. Заправив повний балон ГАЗу + 20л 95го. Гріється машина зараз хвилини 2 максимум, після чого автоматично вмикається ГАЗ. Коли газ закінчитьс скажу який реальний розхід. Щоправда зараз він не дуже реальний буде, бо драйв бере своє і хочеться деколи понатискати на гашетку! Хоч попри це все ця машина мене спонукає до спокійної розміреної їзди і мати про всяк випадок величезний запас потужності! Попердній власник казав, що на газі в місті 14, бензини 11-12 при адекватній їзді. На трасі при 120 км/год - 8,5-9л газу при ввімкненому кондиціонері. Педаль газу таке враження що 2х позиційна спочатку іде легко, а в якийсь момент стає такий упор і далі починається просто драйв! В місті вистачає їзди отої по першому положенню))) Решта побачите в пятницю на з"їзді, або на фотках!
Особливо згадаю те відчуття як 5 чоловік в пасата сідало то тяжко. Вчора їздив 5 чоловік + повний комплект зимових коліс на залізних дисках + запаска повноцінна, то не відчував ніякого дискомфорту, що тішить.
Ну я не люблю дизелі, моя прихильність була бензин + газ. Я дивився дизеля, в хорошому стані від 10500 - 11000 у.о. Ну і якби яка біда то 2,5ТДІ доволі дорогий в ремонті. А повний привід - це + 1л до розходу в середньому.
+ повний привід недай Боже почне сипатися або електроніка дасть збій, робиться звісно но дуже вже не дешевий той повний привід. Розповідаю виключно з фактів друзів що мають А6, А8
Вітаю з обновкою! Колись теж мріяв про 100тку (А6), лише хотів 2,8 бо має такий приємний звук роботи двигуна, але мрії мої були ще до подорожчання пального і зараз чути цифри в 12-14л/100тню аж тіпає (катаю по 30-40тис в рік). Нігвоздя ні жезла! віж щорого серця.
Вітаю Віталька ) Кум писав що хто сідає на Ауді, вже не пересідає на іншу марку. А мені ще здається що з універсалами така ж ситуація - ти яскравий приклад )
Вітаю з хорошим вибором, ну і звісно радий, що в нашій братії прибуло. І ще хочу сказати, що теж підтримую слова Кума, що коли раз будеш мати Ауді, то вже інших машин не хочеться(кажу з досвіду, бо то вже моя друга Ауді). На рахунок повного приводу, не правда, якщо за ним дивитися і вчасно міняти масло в коробці і в задньому диференціалі, то він буде служити довго, там нічому ламатися(на рахунок збільшеного розходу палива правда, але зате зимою відчуваєш себе королем доріг і весь кайф від повного приводу, відчуття не перевершені)! Ще раз Вітаю!!! Хай служить довго вірою і правдою!!!