Новий Шегомобіль (Audi А6 С4 2.6)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Shaggy, 14 жов 2012.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ауді то завжди бомба!!! А твоя ващєє) Вітаю!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    А фото ізнутрі где? А то тільки ночю. ШЕГ Дайош фото?

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та нашо тобі то фото))) Ітак ясно, що пасік б5 тупо рядом не стояв)))

4. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    При чому тут Б5, ти свого красавца покажи ізнутрі. А то фото тільки ввечері а багато народу небачили твою машину зсередини. От би хвалили ту машінку. Хоча і мені подобається АУДІ. Машина перфект.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Шег, курча))) бачу тебе ше ковбасить ?

скажи краще який розхід і чи навчився ти на газюльку не тиснути =Р

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Саня, воно тобі треба? Спати ж не будеш)))
    Ну диви, в місті десь 13л 95го при адекватній їзді. На 92му зовсім не то. Їде, але... Адекватна їзда - це газ до відкриття великої ДЗ, тіки на малій.

По тасі в Карпати і з Карпат вийшло десь 10л. Правда їзда там не адекватна. 30км зі Славська до Стрийської траси - це тільки 1ша і 2га передачі. І швидкість 20-40км/год. Там дороги просто немає. На трасі почалися віражі. Менше 120Км\год майже не їхав, переважно 130-140-150. Драйвові обгони з різким скиданням на 3тю і газ в підлогу. Після Миколаєва, коли почалося 2 полоси дав разочок 200км\год. Так сказати спробувати просто як воно на такій швидкості. Круто, не страшно. Тільки після 190 вібрація в салоні. Звичайно, що ні гума не підходить, ні балансування коліс не таке точне. Ну при цьому всьому в мене 5 чоловік в машині і багажник речей. От тобі і 10л розходу. А ну і ще постійно включена кліма.
    Загалом думаю літрів 8 буде до 120км/год. Ну і якщо не ганяти так.
    Але ганяти то хочеться, ті кобили хочуть бігти. Хоча деколи і просто хочеться повільно їхати і насолоджуватися машиною і плавністю, і тишиною ходу. Знаючи, при цьому, що в тебе під капотом ще навіть третина коників не почала бігти. ))

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Шег здається влип....))))))) Напевно вже іншої марки не захоче...... Ще раз повторюся .. хто мав АУДІ іншої марки вже не захоче.

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А Чортопхай попереджала...
    Втратилисьмо колєгу... :cry:

А фсьо через неї! Через бабу! Хоть би вона його любила! І наліво без нього не ходила... Шег, тримайсі! І любіцці, діти! :cry:

10. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Блін, я в себе вже 4 к-ти амортизаторів міняв, а плавності, як не було так і нема.
    Цікаво які аморти в тебе стоять. Треба буде якось проїхатись з тобою, за твоєї згоди.

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та нема проблем))) Приїдеш на з"їзд - проїдемось)
    Хоча не знаю як там з плавністю в порівнянні з твоєю))) Ну вона напевно найм"якша і найстійкіша з тих машин, на яких я їздив за своє життя. Пасат м"якший, але він на поворотах літає, а ця як вкопана йде.

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ура! Сьогодні 1 місяць як я став власником своєї малявки))))

За місяць багато зроблено не було, бо на все не має часу і фінансів.
    Те що було куплено:
    1. Нові свічки NGK BKUR5ET-10
    2. Повітряний фільтр WIX
    3. Паливний фільтр MACHLE
    4. Датчик температуры
    5. Фильтр салона Filtron
    6. Антифриз HEPU G12plus 5л

Замінено все у списку вище. Фільтра були в жахливому стані. Паливний навіть не продувався. після їх заміни машина почала легше дихати.

Також зремонтував блок клімат-контролю. Деякі кнопки не працювали і деколи спрацьовували самі по собі. Все розібрав, пропаяв контакти, поміняв також лампочки, щоб все світилося там - тепер краса. Все працює, все супер.
    Замість фільтру салону у мене було листя :D Теж свого роду фільтр.

2 тижні після мийки і дощів в машині були запотівші вікна і ніяк не розпотівали навіть від кондиціонера. Навіть не запотівші були, а просто конденсат на вікнах. Розібрав в суботу весь бажаник, а там в лівому криіл води 4-5см назбираолся. під запаскою теж трошки, але там є дренажні отвори і вона там стікала. А в крилі просто стояла собі. Все гарно висушив, в неділю зайнявся пошуками куди затікає вода. Я сидів в багажнику, батько поливав водою з каністри. В результаті найшли малесеньку дірочку: відійшов герметик від шва зваркаи на межі багажника і бампера. от тудою все і протікало. так потихеньку, але підозрюю шо "кархером" тудою багато води потрапляло. Заліпив тимчасово холодною зваркою (єдине що мав під рукою). В суботу планую знімати бампер і замастити гарно ту дірку. Заодно почистити отвори вентиляції під бампером.
    Ну і була проблема: заслонка практично заклинила в положенні рециркуляції повітря по салону. Злетіла пружина на заслонці. Знявши бардачок, руками перевів у відкрите положення. Тепер салон провітрюється і швидко розпотіває.
    Сьогодні ще замінив весь антифриз... Злили 6л ржавчини. Таке враження що залита була якась присадка, бо вона почала роз"їдати алюмінієвий фланець на блоці... Ну або якась вода з невідомо чим. Залив Хепу G12plus філолетового кольору.

Більше так нічого особливого не робилося. Все їздить. По трохи міняю розхідники.

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Напевно жосткі пружини... В мене взагалі всі чотири амортизатори різні Монро,Більштейн Каяба і рідний Аудішний --- пружини підбирав під кожний і мягенько йде і повороти тримає

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Сапожнік без амортизаторів :)))

Афігенна тачіла, жаль тільки що їй 16 років :sad:

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Між іншим, у Європі щоразу більшої популярности набирають авта, старші 12-и років. Думаю, це пов"язане з тим, що ще десяток років тому всі вузли і підсистеми були надійнішими, ніж теперішні пластикові, орієнтовані на швидку зміну авта - пару років - на шрот!

Тому, Shaggy, не переймайся повноліттям свого коня! Це його позитивно характеризує.

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я переймаюся?))) Пфф. Та мені ше жодна людина яка не знає років випуску ауді не скзала шо їй 16 років. Всі кажуть 7, може 8.
    Ну і я особисто не хотів авто після 98го року. Там вже починаються багаторичажні ходові і загалом це вже "пластмасові" машини.

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так а в цій хіба не багатожичажка!?

18. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Ні, там все просто до безобразія!

Uploaded with ImageShack.us

• Подобається Подобається x 2
  19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    тільки у версій кватро там багаторичажка

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

І надійно!

Ага, і вартість ремонтів там вже зовсім інакша...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)