При чому тут Б5, ти свого красавца покажи ізнутрі. А то фото тільки ввечері а багато народу небачили твою машину зсередини. От би хвалили ту машінку. Хоча і мені подобається АУДІ. Машина перфект.
Шег, курча))) бачу тебе ше ковбасить ? скажи краще який розхід і чи навчився ти на газюльку не тиснути =Р
Саня, воно тобі треба? Спати ж не будеш))) Ну диви, в місті десь 13л 95го при адекватній їзді. На 92му зовсім не то. Їде, але... Адекватна їзда - це газ до відкриття великої ДЗ, тіки на малій. По тасі в Карпати і з Карпат вийшло десь 10л. Правда їзда там не адекватна. 30км зі Славська до Стрийської траси - це тільки 1ша і 2га передачі. І швидкість 20-40км/год. Там дороги просто немає. На трасі почалися віражі. Менше 120Км\год майже не їхав, переважно 130-140-150. Драйвові обгони з різким скиданням на 3тю і газ в підлогу. Після Миколаєва, коли почалося 2 полоси дав разочок 200км\год. Так сказати спробувати просто як воно на такій швидкості. Круто, не страшно. Тільки після 190 вібрація в салоні. Звичайно, що ні гума не підходить, ні балансування коліс не таке точне. Ну при цьому всьому в мене 5 чоловік в машині і багажник речей. От тобі і 10л розходу. А ну і ще постійно включена кліма. Загалом думаю літрів 8 буде до 120км/год. Ну і якщо не ганяти так. Але ганяти то хочеться, ті кобили хочуть бігти. Хоча деколи і просто хочеться повільно їхати і насолоджуватися машиною і плавністю, і тишиною ходу. Знаючи, при цьому, що в тебе під капотом ще навіть третина коників не почала бігти. ))
Шег здається влип....))))))) Напевно вже іншої марки не захоче...... Ще раз повторюся .. хто мав АУДІ іншої марки вже не захоче.
А Чортопхай попереджала... Втратилисьмо колєгу... А фсьо через неї! Через бабу! Хоть би вона його любила! І наліво без нього не ходила... Шег, тримайсі! І любіцці, діти!
Блін, я в себе вже 4 к-ти амортизаторів міняв, а плавності, як не було так і нема. Цікаво які аморти в тебе стоять. Треба буде якось проїхатись з тобою, за твоєї згоди.
Та нема проблем))) Приїдеш на з"їзд - проїдемось) Хоча не знаю як там з плавністю в порівнянні з твоєю))) Ну вона напевно найм"якша і найстійкіша з тих машин, на яких я їздив за своє життя. Пасат м"якший, але він на поворотах літає, а ця як вкопана йде.
Ура! Сьогодні 1 місяць як я став власником своєї малявки)))) За місяць багато зроблено не було, бо на все не має часу і фінансів. Те що було куплено: 1. Нові свічки NGK BKUR5ET-10 2. Повітряний фільтр WIX 3. Паливний фільтр MACHLE 4. Датчик температуры 5. Фильтр салона Filtron 6. Антифриз HEPU G12plus 5л Замінено все у списку вище. Фільтра були в жахливому стані. Паливний навіть не продувався. після їх заміни машина почала легше дихати. Також зремонтував блок клімат-контролю. Деякі кнопки не працювали і деколи спрацьовували самі по собі. Все розібрав, пропаяв контакти, поміняв також лампочки, щоб все світилося там - тепер краса. Все працює, все супер. Замість фільтру салону у мене було листя :D Теж свого роду фільтр. 2 тижні після мийки і дощів в машині були запотівші вікна і ніяк не розпотівали навіть від кондиціонера. Навіть не запотівші були, а просто конденсат на вікнах. Розібрав в суботу весь бажаник, а там в лівому криіл води 4-5см назбираолся. під запаскою теж трошки, але там є дренажні отвори і вона там стікала. А в крилі просто стояла собі. Все гарно висушив, в неділю зайнявся пошуками куди затікає вода. Я сидів в багажнику, батько поливав водою з каністри. В результаті найшли малесеньку дірочку: відійшов герметик від шва зваркаи на межі багажника і бампера. от тудою все і протікало. так потихеньку, але підозрюю шо "кархером" тудою багато води потрапляло. Заліпив тимчасово холодною зваркою (єдине що мав під рукою). В суботу планую знімати бампер і замастити гарно ту дірку. Заодно почистити отвори вентиляції під бампером. Ну і була проблема: заслонка практично заклинила в положенні рециркуляції повітря по салону. Злетіла пружина на заслонці. Знявши бардачок, руками перевів у відкрите положення. Тепер салон провітрюється і швидко розпотіває. Сьогодні ще замінив весь антифриз... Злили 6л ржавчини. Таке враження що залита була якась присадка, бо вона почала роз"їдати алюмінієвий фланець на блоці... Ну або якась вода з невідомо чим. Залив Хепу G12plus філолетового кольору. Більше так нічого особливого не робилося. Все їздить. По трохи міняю розхідники.
Напевно жосткі пружини... В мене взагалі всі чотири амортизатори різні Монро,Більштейн Каяба і рідний Аудішний --- пружини підбирав під кожний і мягенько йде і повороти тримає
Між іншим, у Європі щоразу більшої популярности набирають авта, старші 12-и років. Думаю, це пов"язане з тим, що ще десяток років тому всі вузли і підсистеми були надійнішими, ніж теперішні пластикові, орієнтовані на швидку зміну авта - пару років - на шрот! Тому, Shaggy, не переймайся повноліттям свого коня! Це його позитивно характеризує.
Я переймаюся?))) Пфф. Та мені ше жодна людина яка не знає років випуску ауді не скзала шо їй 16 років. Всі кажуть 7, може 8. Ну і я особисто не хотів авто після 98го року. Там вже починаються багаторичажні ходові і загалом це вже "пластмасові" машини.