[off]Шег, ну ти ж освічена людина, і знаєш що пару атмосфер якраз і не важко видути Інакше людина не могла б дихати.[/off] А так, по темі, їдь на гапарат.
во... тепер можна і газку добавити... Щось там дірок насверлили забагато - напевно якісь універсальні під різні розболтовки
Дякую, теоретично і мені би мали такі підійти (цікавлюся, бо скоро думаю і мені свої прийдеться міняти).
Ціновий діапазон дуже різний... Від 150 і до 1500грн за диск... Виробник, перфорація і т.д... Я спочатку замовив брембо, але не вийшло з ними по тій ціні. Взяв Феродо. Ну все, диски на місці. Найближчих кілометрів 200-300 гальма відсутні будуть, поки не притруться колодки))
Ну виїхавши після замін взагалі не гальмували. Вже проїхав 70км, вже нормально, але чую шо ше не так як треба. Тут весь форум знає шо я не можу як пенсіонер їздити))))
Сьогодні прикинув середній розхід бензину. на 55л 92го бензину я проїхав орієнтовно 450км. З них було близько 100км по трасі. Получається 12,2л в такому майже змішаному режимі. Не знаю на скільки це нормально. Багато хто пише про розхід 11-12л в місті. Хоча зараз зима, можна накинути 1-2л в таких умовах.
Як на мене досить нормально для зими і ще з твоїм мотором (з не маленьким об'ємом) плюс стиль їзди. ІМХО
Так це в режимі аджекватної їзди. 2000-2500 об/хв. Рушання в потоці машин і накочування на світлофорі. Якщо тиснути гашетку і валити від світлофора до світлофора то 16-17 може бути.