Ну скажем так це полюбому досить диначічна їзда, просто я їжджу зараз тиіки на відкритті першої маленької ДЗ, тобто половина нагрузки. При тому всьому можна і швидко розганятися на ній і плавно, в ауді в порівннянями з іншими машинами я відчув, що педаль газу дууууже довгий хід має)
То в тебе виходить дві ДЗ, класно, в мене одна, але на рахунок ходу педалі, то так погоджуюся, хід великий, сам ніколи не вижимав педалі в підлогу, бо і так обертів і потужності хватало (навіть ніколи не пробував нажати до обмежувача ).
Так, подивися там фотки раніше є десь, де я чистив дросель..Маленька - це пів навантаження, велика - повне навантаження.
Теж таку хочу, при потребі можу обміняти на велику наклейку старого зразка (там де фафаген клуб написано). Шег ти її сам зробив? Вже така тема була, але тоді її всі дружно фафагеноводи забакланили, тепер вже нас стало більше (не фафагеноводів), тому може і пройде вже нарешті той ребрендинг, якому давно пора бути і учасників думаю побільшало би.
Начальство поїхало, добрався до ремонту машинки сьогодні. Нарешті поремонтував підсвітку показів температури повітря на вулиці. Треба знімати всю панель приладів і міняти лампочку в окремому блоці температури. Маленька, коштує 5грн на автобазарі. Тепер світиться і радує око: Також поремонтував покази температури масла. Довелося розібрати всі додаткові прилади, добратися до плати і пропаяти одну ножку на яку вдягається фішка. На яку в свою чергу приходить інфа про температуру масла. Ніжко на платі була відломана практично. Розвалився припой. Пропаяв, тепер все працює. Ось вона, ця ніжка: Далі буде)) Тут можна почитати детальніше: http://www.drive2.ru/cars/audi/a6/a6_c4/mrdshaggy/journal/1045591/#post
Другий день без начальства, халявлю від роботи.)) Затікала вода через антену на даху і текла в плафон підсвітки багажника, а з плафона в багажник вже. Не сильно, але сам факт. Вирішив розібрати. Так як і в пассаті викрутити 16річну антену я не зміг і вона в мене успішно зламалася. Мозок на місці, руки теж там де треба, почав ремонтувати. Відрізав все шо було, почистив плату підсилювача, пропаяв контакти. Висверлив дірку, в корпус вплавив гайку і вставив болт, а з іншої сторони болта припаяв мідний дріт, який припаяв далі на плату для контакту з антеною в подальшому. Антену розколупав і висверлив в ній дірку. Нарізав різьбу під болт. Пройшов через кольоровий метал, а не той силумін, так що контакт хороший. НУ а затікала вода через підгнившу гайку, яка кріпить підсилювач антени. І на ній просівша гумка. Підклав додаткову гумку, думаю все має бути в ажурі. Якщо ні то залию там все кузовним герметиком.)) Фотки. Ну і як завжди, детальніше на драйві: http://www.drive2.ru/cars/audi/a6/a6_c4/mrdshaggy/journal/1050849/#post
Третій день без начальства, продовжується мій "repair week")) Після першого дня ремонту і заміни перегорівших лампочок в приборці, почала моргати постійно лампочка (!). Не давала вона мені спокою. Мала б сигналізувати про низький рівень гальмівної рідини. Рівень рідини в нормі, все начебрто окей, але почав задумуватися що дійсно щось не так з гальмівною системою. Всі писали про знос гальмівних колодок. В мене стоять колодки без датчиків зносу. Вчора закорочував дроти на фішках колодок - безрезультатно. Сьогодні поїхав на діагностику. Думав може АБС, бо вона буває теж сигналізує на цю лампу. АБС помилок не дав. В кінці-кінців виявились таки гальмівні колодки, просто відгнив контат на фішці, сьогодні це помітив і все, перестало моргати. Заодно прокачав гальмівну систему, була сильно завоздушена як виявилося. Зато тепер гальмує просто суперово, я аж ледь через лобове не вилетів як до тормоза доторкнувся. Заодно подивився до ходової, поміняв сайлентблоки передніх ричагів і сайлентблоки балки. Тепер все тихо і комфортно. Тішуся! Завтра буде ще щось;-)