Новий Шегомобіль (Audi А6 С4 2.6)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Shaggy, 14 жов 2012.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну скажем так це полюбому досить диначічна їзда, просто я їжджу зараз тиіки на відкритті першої маленької ДЗ, тобто половина нагрузки. При тому всьому можна і швидко розганятися на ній і плавно, в ауді в порівннянями з іншими машинами я відчув, що педаль газу дууууже довгий хід має)

2. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    То в тебе виходить дві ДЗ, класно, в мене одна, але на рахунок ходу педалі, то так погоджуюся, хід великий, сам ніколи не вижимав педалі в підлогу, бо і так обертів і потужності хватало (навіть ніколи не пробував нажати до обмежувача :)).

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Так, подивися там фотки раніше є десь, де я чистив дросель..Маленька - це пів навантаження, велика - повне навантаження.

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Тепер можете мені фафакати)

Sent from my MB855 using Tapatalk 2

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Чи я шось недопонімаю, чи Ти змінив Клюб? Бо, наскільки я в курсі, у нас дрібку інша адреса?
    :russian_ru:

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ти слабо вкурсі :) у нас клуб на всі смаки :)

sent from my Galaxy SIII

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Попереджати треба... :ireful:

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    У мене така наклейка вже майже рік

sent from my Galaxy SIII

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Про що..... наклейка є клюбу нема.... у нас демократія кожен може собі щось зварганити

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чого це клубу нема? У нас по факту вже давно ваг-клуб, ребрендинг назріває :)

sent from my Galaxy SIII

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а як ж сувенірна продукція. це що, прийдеться заново футболки рік чекати???)))

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Старі кепки, майки і куртки стануть тільки цінніші. вінтаж :)

sent from my Galaxy SIII

13. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Теж таку хочу, при потребі можу обміняти на велику наклейку старого зразка (там де фафаген клуб написано). Шег ти її сам зробив?
    Вже така тема була, але тоді її всі дружно фафагеноводи забакланили, тепер вже нас стало більше (не фафагеноводів), тому може і пройде вже нарешті той ребрендинг, якому давно пора бути і учасників думаю побільшало би. :)

Останнє редагування: 8 кві 2013
  14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Не треба нічого міняти) Їдеш до Мартіні, він тобі видасть. А ще краще на з"Їзди попадати)

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не знаю, як хто, але я сі чую зіпхнена на узбіччя (((

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    [off]
    Чому? Ти що не плювала сємок на ребрєндінгових зїздах минулого року??? Ніпарядак ;)
    [/off]

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Плювала... Але ж я не думала, що фсьо так-во відразу - з вулиці в РАГС!

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Начальство поїхало, добрався до ремонту машинки сьогодні.
    Нарешті поремонтував підсвітку показів температури повітря на вулиці. Треба знімати всю панель приладів і міняти лампочку в окремому блоці температури. Маленька, коштує 5грн на автобазарі.

Тепер світиться і радує око:

Також поремонтував покази температури масла. Довелося розібрати всі додаткові прилади, добратися до плати і пропаяти одну ножку на яку вдягається фішка. На яку в свою чергу приходить інфа про температуру масла. Ніжко на платі була відломана практично. Розвалився припой. Пропаяв, тепер все працює.

Ось вона, ця ніжка:

Далі буде))
    Тут можна почитати детальніше: http://www.drive2.ru/cars/audi/a6/a6_c4/mrdshaggy/journal/1045591/#post

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Другий день без начальства, халявлю від роботи.))
    Затікала вода через антену на даху і текла в плафон підсвітки багажника, а з плафона в багажник вже. Не сильно, але сам факт. Вирішив розібрати.

Так як і в пассаті викрутити 16річну антену я не зміг і вона в мене успішно зламалася. Мозок на місці, руки теж там де треба, почав ремонтувати.
    Відрізав все шо було, почистив плату підсилювача, пропаяв контакти. Висверлив дірку, в корпус вплавив гайку і вставив болт, а з іншої сторони болта припаяв мідний дріт, який припаяв далі на плату для контакту з антеною в подальшому.

Антену розколупав і висверлив в ній дірку. Нарізав різьбу під болт. Пройшов через кольоровий метал, а не той силумін, так що контакт хороший.

НУ а затікала вода через підгнившу гайку, яка кріпить підсилювач антени. І на ній просівша гумка. Підклав додаткову гумку, думаю все має бути в ажурі. Якщо ні то залию там все кузовним герметиком.))

Фотки. Ну і як завжди, детальніше на драйві: http://www.drive2.ru/cars/audi/a6/a6_c4/mrdshaggy/journal/1050849/#post

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Третій день без начальства, продовжується мій "repair week"))
    Після першого дня ремонту і заміни перегорівших лампочок в приборці, почала моргати постійно лампочка (!). Не давала вона мені спокою. Мала б сигналізувати про низький рівень гальмівної рідини. Рівень рідини в нормі, все начебрто окей, але почав задумуватися що дійсно щось не так з гальмівною системою.
    Всі писали про знос гальмівних колодок. В мене стоять колодки без датчиків зносу. Вчора закорочував дроти на фішках колодок - безрезультатно.
    Сьогодні поїхав на діагностику. Думав може АБС, бо вона буває теж сигналізує на цю лампу. АБС помилок не дав.
    В кінці-кінців виявились таки гальмівні колодки, просто відгнив контат на фішці, сьогодні це помітив і все, перестало моргати.

Заодно прокачав гальмівну систему, була сильно завоздушена як виявилося. Зато тепер гальмує просто суперово, я аж ледь через лобове не вилетів як до тормоза доторкнувся.

Заодно подивився до ходової, поміняв сайлентблоки передніх ричагів і сайлентблоки балки. Тепер все тихо і комфортно. Тішуся!

Завтра буде ще щось;-)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)