Відповідь: Обговорення з"їздів Прикиньте мені також не вийде!!!!!!!!!!!!!! Гер Травел по мене вже не треба їхати!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: Постараюсь на другий раз.
Відповідь: Обговорення з"їздів Ти шо з дуба впав? На головну сторінку сайту взагалі хто небуть ходить крім мене?
Відповідь: Обговорення з"їздів Ну як там пацани? Розкажіть де були, шо бачили, що новенького в нашому клюбі?
Відповідь: Обговорення з"їздів Був один із наймасовіших наших зльотів, кажись 11 чоловік приїхало Тішить , що знову приєднуються до нас нові люди. Минулого разу був новий сірко і пасат б4, а цього разу було аж три нових машини - гольф2, поло класік і пасат б4.
Відповідь: Обговорення з"їздів хоч би хтось подякував, що я залучаю нових юзерів, а то все гиркаєте що їзджу бех наклейки :evil:
Відповідь: Обговорення з"їздів якшо то той то пвцанчик на червоному гольфі мій знайомий Свєтік, з ним ше мав бути один пацан мого віку Назар то мій одногрупник, такшо я тоже залучаю нових юзерів!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів Взнав всетаки то мій знайомий, а грозні фари тіпа через бровки моглиб зразу сказати!!!! зним ше мій одногрупник назар був!!!!! такшо піонер тоже нових людей приводить!