Хто буде завтра на зїзді ????????????????????????? Відпишіться будь-ласка, хто планує. ЙоПРСТ.... Щойно доперла, що мене може не буде. Їду завтра в Хмельницький... по роботі. Скоріше всього, що сама. Нікому не тре в Хмельницький???
я б з радістю, але робота + ще ми завтра з Солярісом будем його проводку перевіряти на стійкість від ачюмєлих ручок ну і пиво, кальян, афтерпаті і т.д. сама розумієш як то в хлопів буває
Блін, і так всі... Довбаний робочий день... Я думала, що мені вийде на суботу їхати, а получилося вже завтра. Шкода. Бензин за рах. фірми....
Таня, будь уважна і обережна на трасі, мєнтів зараз купа і люблять ховатись з тими візірами. Ох, люблю я зними посперечатись...
може завтра на з'їзді зробим собі не великий драх по класах ? хто буде переможцем той і буде мати халявну наклейку
Ти хочеш шоб я наклейки не мав?)) Драг драгом))) Але наклейку всім присутнім! Нрод, хто затримається)) буду дзвонити, візьміть мені наклейку пліііііз)) я в 9-30 буду))) Буду з кимось ше зізвонюватися)
Туди й назад чи з ночовкою. А то сам планую незабаром туди їхати, думаю де можна зупинитися - є якісь ккординати? На з"зїді буду!
Про Кам"янець створіть окрему гілку і спілкуйтеся там, кому цікаво , той приєднається, а тут про з"їзди
На з"їзд орієнтовно починають збиратися на 19:00 А більш детальніше тут http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/25/1/