У кого,у меня???? Цитата: мотор від стоку далекий так само як кузов сірка у Діно Грея [/QUOTE] Чтоты имел ввиду???
Нет))) Мартини понял про что я)) Потом обьясню))) Чтоты имел ввиду???[/quote] Имел ввиду что у него мотор переделаный сильно, а не в стоке. Так каки у тебя кузом переделаный и от стока далёк=)
Звідки ти це взяв? Там повний інжектор? Що значить вприск? Колектор? голова? Мозги? Чи що власник казав те й передаєш? ЗІ: я без претензій просто цікаво
Sasa, +1 шось мені здається шо чювак приїхав сказав шо в нього форс мотор так всі і повелися бо ніхто ж незнає як провірити :D та шей в нього ж пише DELTA MOTOR SPORT а це ж важливо
провірити дуже просто - траса вільна може ти і правий, коли кажеш, що людина бреше, але не знаю, кожен судить по собі, а в мене сумніватися в його словах підстав ніяких нема наступного разу, якщо приїде, можна буде розпитати. Я не вникав в подробиці бо мене це толком не цікавило, та й не особливо я в тому петраю. Просто сказав, що вприск від 1.8, ще щось казав про мотор, але не пригадую вже, і каже, що їде значно краще, ніж стоковий.
Ясненько. Хто натупний раз його побачить розпитайте плз подробиці. Ідеально було б Пола з ним на драг потавити
Це дуже просто, їдеш по трасі до Винник, перед Винниками повертаєш на мості на ліво, їдеш по обїзній десь 25 км до кільця на ньому на право, а там запитай як проїхати до МРЕВ. А там по карті яку ти бачив у попередніх дописах.
ХОЧУ НА З*ЇЗД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! і чому так випадає - як з*їзд, так в мене не виходить.......:ireful:
80936503874... мій номер. Нажаль лайф=) Якшо знадобиться то маєш. Але в мене час від часу вирубається телефон, так шо краще ше хтось лишіть)
Ну і де фотки з"зду, наскільки я памятаю хтось фотографував ше навіть за моєї присутності (забув нік - памятаю був на темномо-зеленому 4х дверному Гольфі2) ?! На жаль довелося швидко покинути з"їзд тому не прийняв участі в повній мірі Цього разу знову було 3 Джети - шось ми ніяк це число не можем перейти ))) Завдяки чистці Любасу водостоків побачив де вони в мене є
вицеплю того зеленого гольфіста - злию фото і закину. на рахунок стьоків - їх не тільки бачити треба, а як виявилось - і чистити...