не обіцяю, але якщо все складеться файно - то і я пришкандибаю на своїй полуновій автівці)))))))) ще й прапора мабуть прихвачу))))))))))):D
все. їду на з*їзд. чекайте мене. 8-066-079-85-22. 8-093-69-44-000. але спочатку маю на Раву-Руську дьорнути))))
мужикииииииии.... це повний пістєц... я бляха провтикав шо сьоггодні з"їзд був((((((((( бляха.. я думав пятниця завтра... а то вже субота завтра... я в шоці... аааааа... Ну нафіг більше пити....((( Вибачайте шо не приїхав((( тупо провтикав(((
RomanoProdi приїхав на зїзд чи ні ? бо я коли їхав із зїзду то розминувся з синім пасатом Б3 седан думав шо то він але наклейок непомітив.
всім ПРИВІТ!!!!!!!!!!!)))))))))))) приїхав я дійсно пізно. велика вдячність тим, хто дочекався)))):D. Бачить Бог - спішив, летів, рвався......Але напевно чортяка не пускав мене. виїхав я вчасно, але по дорозі прийшлось вернутись назад. Справа не втому. все було б Гуд, так гайців напене штук з 10 по дорозі зустрів. Добре, що мав антирадара, бо він не встигав замовкати. Я вже був подумав, що він глючить. АнтиРадар дійсно класний і коштує 500-700 грн. Я його взяв в знайомого на випробовування. Тепер планую собі купити. Потім була постійно сплошна і мнти переді мною на В5 пассаті. не хотів ризикувати. Але тут мене і їх обігнала Мітцуха Галант, останньої моделі. І тут я рванув, але - ЗНОВУ СПЛОШНА!!!!!!!!! А потім знову населений пункт. не повірите - обганняв в населеному пункті мєнтів зі швидкістю 70-75 км/год. вони ж їхали 60 км/год. Думав зараз ВУ-у-у-у-у, але обійшлось. я так 70-75 км/год відривався від них. Але тут с..аний бус на дорозі появився, швидкість50км/год. Знову суцільна смуга і Гайці з-заді. Але прорвався. швидкість була 140-150.км/год. потім знову Тавріо, ще й на цьому роздоріжжі на Шегині, Львів, Яворів, Краковець...... не обігнати, не об*їхати....... довелось подвійну суцільну тут пересікти. коли вже був у Львові, зі сторони Городка, то провтикав поворот і переїхав міст. І знову та СУЦІЛЬНА!!!!!!!!! хотілось розвернутись на ній, так тільки лівий поворот ввімкнув - Гайці мені на зустріч валять.....був попався, майже....... ось така історія......... пі.сі. поки доїхав з Рави до Львова - в тих "пробках і ромєхах" зкурено було майже паку цигарок))))))) Оскільки, після вчорашньої поїздки, в мене з Львівщиною будуть бізнес - стосунки)))), то я думаю, що це не перший і не останній з*їзд, де я був. на наступний раз, коли буду, з мене шашличок і пивасон. Ну і спринтанути можна було б, резину попалити. Пружинки в Диску зчеплення порозривати)))
Розібрав "морду", пасую нові фари! Напевно неполучеться, невстигну скластися. П.С. Може приїду на скутері!!!
Ех.. і я б з радістю приїхав))) Але зара в Києві ще, в суботу срання в Пітєр виїжжаю. Буду там світити наклейками ЛФК! =)))