Був дуже радий всіх бачити, познайомитись з новими людьми і їх авто! ))) Ну а тепер - звіт (маленький правда вийшов...))))
мля...........такий з*їзд провтикав!!!!!!!!!!!!! повна халепа.!!!!!! А Сірки дійсно класні, і колеса - що в одного, що в іншрго такі "гламурні")))))))) Клас.
От тому я й люблю фотки викладати. . . Люди реально розуміють що пропустили, а було б відео. . . )))) А якщо серйозно, то радий, що так люди, які не змогли бути - можуть хоть глянути.
Ром знову на тебе всі чекали,вже темніло і думали ось-ось приЇде,шкода що тебе не було ,того разу кльово було , НАРОД НЕ ЛІНИСЬ ПРИЇЗЖАЙТЕ НА З"ЇЗДИ якщо є бажання
Дівчата,чому би- ні,чому-б не приЇхати на з"Їзд,відменіть здибанки,чоловікові можна сказати Їду до манікюру(ми раді вас бачити) правда одноклубники
Бляха муха... А я в московії був... Ото вчора тіки приїхав))) 2 рази мене там питали "што ета за клуб фольксваген?"))) Може з"являться друзі з Росії=) Пропустив аж 3 з"їзди - це просто жах))) Нічо, на наступний вже явлюся 101%=) Доречсі, Рос, класно фари досить виглядають на фотках=) Цікаво вживу глянути вже=)
звиняйте й мене ! я ото шось так самий перший написав, а в пятницю трапилась халепа і не зміг приїхать (
цей хлопчина раніше на Б4 приїжав. вольц в нього ше є, залишив собі. казав, шо опеля взяв, бо за хорошою ціною продавали. підправте мене, якшо шось
Привіт, тоді поки чекав 2 тижня на запчастини сигналка посадила АКБ, пробував реанімувати але не завівся, а їхати перший раз на зїзд без авто якось не то. Пропоную перенести обговорення Ауді сюди http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=44 Той розділ створив Добрий Адмін на моє прохання.