Відповідь: Обговорення з"їздів Молодець, але наклейку все-таки причепи! Чи Ти встидаєшся нашого клюбу?:-(
Відповідь: Обговорення з"їздів Дякую за похвалу! На рахунок наклейок, то мені взагалі не подобаються наклейки на строгі машини, я ще старі поздирав від попереднього власника, я не стидаюся що є в команді клубу, хіба б приклеїв на заднє бокове вікно якусь. І чого дісталися до мене за наклейки? Ай лав зіс клуб (фореве)!
Відповідь: Обговорення з"їздів та наклей вже ту наклейку і будеш мати спокій а то я ше Тополя підключу:mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Бідний Тополь, свят-свят, не мала баба клопотів (то я про Тополя) :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Вибачайте друзі, але сьогодні не зможу побути з вами - в батька День Народження
Відповідь: Обговорення з"їздів Буду дуже радий приймати участь у зїздах і викладати свої ідеї стосовно залучення нових учасників і партнерів! Декілька ідей уже є!
Відповідь: Обговорення з"їздів Буду дуже радий приймати участь у зїздах і викладати свої ідеї стосовно залучення нових учасників і партнерів! Декілька ідей уже є!:grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів Приїзжай! Будемо раді. От тільки не треба нам все по два раза повторяти, ми і з першого розуміємо
Відповідь: Обговорення з"їздів це ми тобі бабу якусь привеземо, не переживай... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: