я за повноцінну ватру. в мангалі вона буде маленькою. а якщо розвести великою -- мангал прогорить і знищиться (
На ватру - дров не назбираєш ))) А на закритий мангал хватає вязочки стандартної з заправки. Тепер постало питання їжі - якщо хтось купить якесь м"ясце я за свою частку гроші віддам (буду приблизно в 20*00)
я думаю, що кожен теж може взяти по трошки... як хтось не зможе -- думаю проблем не буде ))) можна і поділитись )))))))))) Головне дух свята!!! чи не свята... але гарного прощання з літом!
Блін я розстроєний шо непопав на останній зїзд! взяв я мангал їхав собі спокійно відїхав від хати десь 2 км і тут на замарстинівській біля вояжу на світлофорі чую шось стукнуло! вийшов дивлюсь в мене ланос заїхав! я підходжу дивлюсь пару царапин і радіатор ланоса в моєму фаркопі! я до того діда кажу давай 100 грн і я їду а той мені каже я страховку маю і ше сказав шо та машина тільки 2 тижні як з салону! приїхали даі посміялись склали бумагу! і поїхали і ше спитали діда нашовін їх викликав якшо він мені віїхав в дупу!
Ну шо ж=))) З"їзд суперський, всім дякую за теплу компанію! Я дровішок привіз як і обіцяв))) Каматоз теж, ше хтось вроді, так шо всім хватило! Дякую за смачні сосисочки, Саші за Кальян і Юрі за халву=))) Давайте фотки! Частіше б стіки народу було! Потім ще гарно посиділи на ОККО на каві))) Макар, приємно було познайомитися;-) Хтось фоткав! Ждьомс!
20 машин, мабуть то був наш рекорд Ріспект всім, хто приїхав, а особливо, хто привіз дрова і продукти. Було темно і зимно, але кльово. Хоть бери і не переноси з"їзди до метро
Олег +1. Супер. Тре було ше тіки всі решта машини сфоткати))) А перша фотка класна)) Мій пасатик такий класний вийшов)))))))))))))