Якщо Олег М. встигне зробити мою мафинку до з'їзду -- йому багато "+" а ше, пляшка коньяка в придачу і я везу його на з'їзд ))) туди і назад!!! ))))))))))) ВОД! дуже вже хочеться подивитись на свою красуню у повній бойовій готовності )))
Хтось з Сихова їде? А то хочеться потрапити на зїзд але машинка трошки покоцана тепер, тому стараюсь поменше на ній пересуватися, бо в вечірній час видимість дуже погана + якось не хочеться перед шановним товариством "показуватись в такому вигляді" То хто мене зможе підібрати?
І мене не було, нажаль (на лікарняному і не у Львові), але дуже сумніваюсь в об'єктивності цих слів!!! +1 РОС. . .
І дарма. . . Багато чого залежить від комунікабельності твоєї особисто. І це відповідно лише суб'єктивне враження, тому не є коректним писати дописи з такими словами.
Ви скільки часу стояли осторонь всіх??? Невже не можна було підійти, привітатись і познайомитись???? Чи всі мали підійти до ваших окремо-стоячих автівок???
І я +1 до Бош=) З"їзд гарний був, а те що ви не осмілилися підійти до всіх то не наші проблеми. Всі колись були новачками, приходили, віталися і вклинювалися в розмоу і все гуд=))) Навіть коли ви підійли до нас, то пройшли мимо, сходили до скіроків і не привітавшись нічо вернулися і поїхали. А жаль.
Не може бути. Думаю що то просто ви справді осторонь стояли і собі стидалися. Аж нагадався анік про Галю і Івана... Ніч, сидить Галя з Іваном на колоді, місяць світить, Іван курить... Галя томно зітхає, крутиться на колоді, дивиться на Івана - Іван далі курить і дивиться в другу сторону. Галя - Ну що Іване, то я вже певно піду? - Та сиди ще - відказує Іван... Минає година, Іван далі курить і зирить на місяць, Галя зітхає дедалі більше... - Ну що Іване, та певно вже йду, бо пізно... - Та сиди... Так кілька раз, уже під ранок, Галя таки пішла... Іван сидить на колоді, розчаровано кидає бичок в кущі, спльовує і каже сам до себе: - Знову не дала... Тому, новачкам, не треба бути Іванами на зїзді, тоді він буде не "г..но".
Ну нормально , стали осторонь, я теж перший раз приїхав був на зїзд нікого не знаючи вийшов привітався і представився і слово за слово відразу знайшов спільну мову , як можна не знайти спільної мови з людьми помішаними на VW я не знаю! Всі колись приїхали перший раз. Я не був ще ні на одному зїзді що мені було не цікаво і взагалі я стараюсь не пропускати зїзди, це ж цікаво!
А! От хто стояв осторонь ))) Дарма! Запаркувались далеко. постояли собі. поговорили. і звинувачуєте... Повторюсь ЩЕ РАЗ за всіх! ЛАСКАВО ПРОСИМО! а наразі Бошу +
ну народ, не судіть всіх по собі, не всі можуть осмілитись і вклинитись в розмову, декому треба помогти і не казати "а коли я і як я", клуб можна сказати молодий, як і ми всі, тому пробуйте підписати людей стоячих з боку, може декому тяжко з людьми,а легше з машинами, тому будьте добрі, наберіться терплячості і запросіть до кругу всіх хто осторонь!!!!
А ми, блін, стоїмо і думаєм, хто то на двох пасатах приїхав і морозиться Я з вас худєю, пацани, не комплексуйте, а вливайтесь в колектив Наскільки я пригадую, минулої зими також два пасата під"їхали, постояли собі довший час окремо, потім щось спиталися і поїхали геть. Я переконаний, шо то були також ви До речі, як ви собі уявляли з"їзд, чого від нього очікували? Опишіть детальніше, можливо у вас якісь ідеї цікаві, які ми по можливості візьмемо до уваги і справді так і зробимо
Б"я... може ше хліб-сіль привозити щоразу, чи щось в тому роді... Якщо люди приходять в компанію нових людей, то переважно вони підходять вітаються, а далі вже з ними звісно хтось буде розмовляти... А не вся компанія стояща буде кричати "народ давай сюда, в нас тут з"їзд фольксваген"... Кому це направду цікаво, той прийде і познайомиться. Залучати когось - тупо... 99% людей на цій землі знають шо якшо єака марка то в нашому столітті є і автоклуб даної марки. Тоді вона найде і зацікавиться... Якщо люди приїхали поговорити, то мали вони. клуб вільний для всіх, а не по запрошеннях.
Виглядає на те, що чувак думав шо в нього найдорожча машина і всі прибіжать розглядати , а вийшло шо ніхто не помітив, от він і вирішив привернути тут до себе увагу епатажним вердиктом з"їзд гавно
але легше буде якщо тебе запросять, чи перші до тебе заговорять, тобі ж не буде тяжко?! я ж бо говорю не про себе, а про інших!!!!!!! Бачите стоїть людина біля вас, з автомобілем підходящим до критерію клубу, не лініться, шапка Мономаха з вас не впаде, заговоріть!!! Або хоч попросіть прикурити))))
Чесно не горів бажанням,щоб всі бігли розглядати мою машину, цікаво було подивитися на щось цікаве - подивився... реально не знаю... про обслуговування моєї машини смислу говорити нема.. про тюнінг наразі теж не дуже... блін... народ я не хочу нікого ображати, але суть не в ціні моєї машини... і не в ціні ваших... суть в дусі.... подивіться на беемвістів - вони і без зїзду - посеред дороги будуть тебе доганяти, щоб поговорити...