Давай по парковці метро будем бігати в всіх хто на вольксвагені прикурювати просити, а може вони не знаи куда заїхати... Язик до Києва доведе. В даному випадк ухлопці теж самі могли підійти, банально привітатися. Чи ти приїжжаєш на СТО, стоїш збоку, а до тебе майстри приходять питають "вам шось зремонтувати?"...
ЕЙ! Еееей!!! Тут вже трохи загони ((( переходить на особисте... Неправильно так. Просто давайте порозуміємось Дві машини стояли осторонь -- давайте на наступний раз познайомимся і, наприклад, поп'єм кави ))) Ну а ми теж не будемо розвивати тему в сторону дороговизни машини. бо направду не про то йдеться... З'їзд получився теплий і кльовий!!! Наступного разу теж так буде ))))))) ВЕЛКАМ! А!!! Ну і Олегу М. + за дикий стьоб про нарощення шиби кабріку у випадку моєї оренди цього чудового авто )))))))))))))))))))))))) досі ржу )))))))))))))
говорити про Б6 в облуговуванні нема смислу, бо все на гарантії і все на Алексі. Ніхто про тюнінг і не говорить. Ти сам говориш про дух. Якщо в тебе дух є, то чо не показав. Не хочу тебе образити. Приїжжай наступого разу і попробуй ще;-)
Якісь дивні конфлікти лізуть останнім часом... То про реле, то про юридичні питання, то он на тобі... Моя думка - якщо хтось і завітав на зїзд, то першим ділом треба підійти до гурту і привітатися. І таке правило не тільки на зїздах фольцвагену, а будь де. І тут не діло в комплексах чи машинах - як на мене елементарний етикет. Пропоную новим членам наступного зїзду ввалитися(запаркатися) шостим пасатом між корадою Мартіні і Скірокко Олега М, вивалитися з машини і влитися в сімю без всяких образ. Я коли перший раз привалив на зїзд - то мене не тільки не привітали першими а ще і іронічно посміхались, бо я не доїжджаючи до гурту "збив" гольфом шину на трасі. )))))))
Та ладно - не треба переходити на особистості. Так була помилка людини, що не пійдійшла не познайомилась, але такими постами як вище ми явно її не привернемо до клубу і до з"їздів. Зрештою хтось би з наших "старших" міг підійти і поцікавитися чи не на з"їзд приїхали і чому не стають до колективу. Я звичайно не був, на зїзді, але по коментарям сформувалась така думка. А щодо власника Б6 - ну я думаю багатьом було б цікаво подивитися і посидіти в останньому пасаті і почути якісь зауваження, я думаю тема б для розмови знайшлася цікава для Вас. Тому думаю в наступний раз - всі подумають, виправляться і з"їзд буде кращим, цікавішим і теплішим для всіх.
А ти типу вважаєш, що в тебе дорога машина? І де був твій дух? Чому не догнав нікого щоб поговорити? І взагалі, що за гон - стільки їхали на зїзд а підійти засцяли Ми поважаємо новачків, але розраховувати, що всі їх будуть на руках носити - то вже занадто. Тому рекомендую приїхати ще раз і по-нормальному підійти до людей, представитися і не робити тупих висновків. А щодо тем - то як ти можеш знати, що говорили про лише тюнінг і ремонти, ти ж не був на зїзді. І як ти можеш говорити, що зїзд гімно, якщо тебе на ньому не було?
А Я ЗНАВ!!! В Мартіні є МЕЧ ДЖЕДАЇВ!!! А адмін в нас не простий ))))) ех... Бан від нього - як помилування ))) А за велику провину своїм мечом -- ШВАРК! і тидищ... гиии
От тому і "НАТЯКАЮ" тут всім... якшо мене шмякнуть -- будете знати в кого можна меч позичити побавитися ))))))))))))) а на фото Каматоз, тіпа как-би поняв тему і відвернувся, щоб його потім в свідки не приписали )))))))))))))))
То, мабуть, порчу наслали з Тазік-клубу, або наврочили)))))))) Хм...цікаво. Я один раз на з*їзд приперся і все гуд. Мене народ чекав десь 2 години. Дочекались. За що Їм - ВЕЛИКА ПОДЯКА!!!!!!!! ну і мова не тільки йшла про авто.... пі.ся. Не погано було б, щоб не хлібом-сіллю зустрічали, а якісь полу-голі дівчиська з шампанським в руках, як Шумахєра на фініші)))))))))))