Шкода, непопав на з'їзд, був під Одесою, приїхав в 01.00 ночі. Привіз Пасата В3 універсал. На слідуючий буду обов'язково.
До речі, судячи по спалаху хтось шось фоткав )) Здається з Сеату Толедо (можу помилятися), то де фотки ?
Бачу було весело)) Як завжди пропускаю один з"їзд на півріччя і пропускаю все саме веселе))) Були спалахи - давайте фотки!
З'їзд був супер, радий був усіх бачити, особливо фейс охоронця МЕТРО, який думав що ми щось вже свиснули (багажники повідкривали) і попросив нас в інший кут стоянки. Радий був познайомитись з новими клубчанами і взяти в Мартіні клубну картку. А ще спостерігати за жіночкою на Б6, яка приїхала зробила круг біля нас оглянувши і стала осторонь. . . постояла 30-40хв і поїхала. Тай ще куча всього було. . . Хто не приїхав - багато пропустив! Сорі, фото не буде - фотік дома втикнув. (((
Теж був радий познайомитись, поспілкуватись, послухати веселі анекдоти. Доречі, як згадаю про "морковку" то зразу настрій піднімається :D
І що? Сьогодні обіцяється бути народі троха я так розумію))) На шарові наклейки як бджоли на мед)))) ггг)))) Але це гуд, народу є смисл поприїжжати і з області)))) Ну кароч я буду 100%=)
Shaggy а мене не підбереш з Сихова? На зїзд хочеться, але на свому авто не потраплю, по деяким причинам