Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я так хочу потрапити на зїзд. Але мені після роботи в пятницю наніч до Львова їхати.... потім назад вертатися... навіть не то шо лінь а і не вийде ніяк. То я про що ... Якби організовувався внеплановий зїзд(типу під шашличок) в суботу або неділю - я б точно приїхав би...???

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А чого би літом не приїхати, коли і день довгий і шашличок буває :)

3. DEMON VWagen

DEMON VWagen Початківець

В пошуках VW Polo
    Судячи по фотках з'їзд був КЛАСНИЙ :yahoo:!!!!!!! Шкода що не міг приїхати!

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Супер! З'їзд відбувся на відмінно!!!! В літню пору стільки авто небуло!!!! Які небули, завидуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410
    З фоток видно що з'їзд був суперський, але коли я приїхав то залишились тільки Шарк, Славік і Андріан яким респект, до речі чо всі так скоро по розбігались???

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Зимно.......

А ти коли приїхав? Десь 20.30 багато хто ломанувся в пузату хату, там ти їх мав би застати

7. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410
    це вже було по десятій, нічого страшного попереду останній з'їзд в цьому році.

8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    До літа ше далеко а цього літа працював на дурнуватій роботі(Конті) - там сам собі неналежиш - звільнявся не раніше 21 00

9. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Має бути багато авто! Треба гідно провести(більшість напевно з "0"пивом) старий рік

10. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    пропоную не з "0" пивом, а "Дитячим" безалкогольним шампанським!!! )))))))))))))))) антураж!

11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Ліпше тоді з цукерками(з коняком))))

12. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Супер!!! цукерки з алкоголем також класно. Я так собі подумав, що приїду на з'їзд з водієм і трохи розслаблюся, дуже важким для мене видався цей рік. Як вам варіант з "евакуатором"????
    П.С. Може замовимо "маршрутку" на розвоз????

13. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    в кого ше які пропозиції :dance:

14. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Яб казав якесь багаття розвести і прикупити в метро пріколів, токож кожен може взяти кріселко, аля рибацьке і посидимо ситі і в теплі.

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    за багаття біля метро нас звідти виженуть і більше ніколи не пустять :))

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Давайте феєрверки запускати :)

17. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    є пропозиція,може гульнем на трасі,снігу нема (наразі).Я за.Час щоб сповістити інших є.Може трішечки порушим правила,що скаже ДОБРИЙ АДМІН?

18. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Також поженуть!!! Давайте зберемся і почекаємо годину (+-20.10). При виїзді з "МЕТРО" наліво є пустир, там можна розкласти багаття з мясом(ковбасками, сосисками) і пускати феєрверки. Це між Городоцькою і Конюшинною.
    Які будуть пропозиції???

19. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    З однієї сторони сумно, бо можу пропустити шалений зїзд, а з другої сторони радість, оскільки на це число очікую поповнення в сімї!:yahoo:

20. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Ми всі в чеканні!!!!:drinks::drinks::drinks:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)