Я так хочу потрапити на зїзд. Але мені після роботи в пятницю наніч до Львова їхати.... потім назад вертатися... навіть не то шо лінь а і не вийде ніяк. То я про що ... Якби організовувався внеплановий зїзд(типу під шашличок) в суботу або неділю - я б точно приїхав би...???
Супер! З'їзд відбувся на відмінно!!!! В літню пору стільки авто небуло!!!! Які небули, завидуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
З фоток видно що з'їзд був суперський, але коли я приїхав то залишились тільки Шарк, Славік і Андріан яким респект, до речі чо всі так скоро по розбігались???
Зимно....... А ти коли приїхав? Десь 20.30 багато хто ломанувся в пузату хату, там ти їх мав би застати
До літа ше далеко а цього літа працював на дурнуватій роботі(Конті) - там сам собі неналежиш - звільнявся не раніше 21 00
Супер!!! цукерки з алкоголем також класно. Я так собі подумав, що приїду на з'їзд з водієм і трохи розслаблюся, дуже важким для мене видався цей рік. Як вам варіант з "евакуатором"???? П.С. Може замовимо "маршрутку" на розвоз????
Яб казав якесь багаття розвести і прикупити в метро пріколів, токож кожен може взяти кріселко, аля рибацьке і посидимо ситі і в теплі.
є пропозиція,може гульнем на трасі,снігу нема (наразі).Я за.Час щоб сповістити інших є.Може трішечки порушим правила,що скаже ДОБРИЙ АДМІН?
Також поженуть!!! Давайте зберемся і почекаємо годину (+-20.10). При виїзді з "МЕТРО" наліво є пустир, там можна розкласти багаття з мясом(ковбасками, сосисками) і пускати феєрверки. Це між Городоцькою і Конюшинною. Які будуть пропозиції???
З однієї сторони сумно, бо можу пропустити шалений зїзд, а з другої сторони радість, оскільки на це число очікую поповнення в сімї!