Відповідь: Обговорення з"їздів Хлопаки зїзд нині мега зачьотний, по перше я покатався на петровому гольфі, по друге було досить багато народу + нові учасники і машини, було навіть корадо, і найголовніше що нині фольсик старенька двойка з 1.8 двигуном порвала нову тойоту кемрі якщо непомиляюсь з 2.4 двигуном два рази!!!!!!!! защо мега зачотний ріспект і уважуха:razz:
Відповідь: Обговорення з"їздів І чуть незабув від нині Гер Травел буде спати спокійно бо в Юрка (Кіндер) нарешті наклеїна наклейка!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів не переживай, фотки цього дійства будуть і помічників гер Тревелу (Вєталю) було багато.
Відповідь: Обговорення з"їздів це я про то, що ти не зміг то бачити і помогти Тревелу клеїти, а фотки будуть і помічників в Тревела було багато.
Відповідь: Обговорення з"їздів Значить наш любий друг Кіндер вже з наклейкою, Ура-а-а-а!!! П. С. - Тревел і всі решту - респект
Відповідь: Обговорення з"їздів Лишилось Кета впіймати, вчора його не було але у нього дуже поважна причина
Відповідь: Обговорення з"їздів Для тих кого небуло на зїзді, прошу фото найважливішої події, Юркові приклеїли наклейку!!!:razz:
Відповідь: Обговорення з"їздів класні були збори мені сподобалось гольфам і взагалі фольксвагенам респект Петровий гольфік взагалі афігенний дискотека на колесах
Відповідь: Обговорення з"їздів Бачу я багацько пропустив... Хм... Модно... Кажете порвала двойка тойоту? А який саме 1.8 там був?