+1 Росу! Хороша ідея, найкрайняк назад на трасу собі погазувати десь в 8й, просто дочекатися всіх біля метро))) Бош! Мої вітання!!!!
ВИРІШИВ ДОБРАТИСЯ ТАКИ ПЕРШИЙ РАЗ НА З`ЇЗД....... Народ таке питання( я нульовий в Львові) Хто підпишеться мене зустріти на Галицькому Перехресті і провести до місця зустрічі - і назад))))))))))) а?
Я теж ще не був на з*їзді планую приїхати, але в п*ятницю після обіду тільки буду знати чи зможу приїхати. Якщо буду їхати дам знати і зможу тебе зустріти.
Тобі і всім хто ше зможе мене зустріти ном тел 097 668 78 64 Андрій))))))))))))) ПИ. СИ. а може ми сльот на Галицькому перехресті проведем а? ))))))))
Якщо дуже добре :shok: подивитись у календар, то там написано що 18 :D. Але можливо хтось щось десь там переніс........
Привезеш дівок на всіх?))))))) Та як як... мерзнем))) Потім пузата хата, або як пропонувался десь по 8й поїхати або десь за метро або десь на трасу і завалити вогник з сосісками))) Хто казав??? я підтримав))
ОЙ! Класна сьогодні погода на автошляшах Львова! Я сьогодні їхав за "чайником" (ВАЗ-2106) і споглядав, як його "когбасило" на Личаківській, напевно на літній гумі!!!!