Якшо буде сильний дубак завтра, я мабуть вимушений буду пропустити збіговисько, маю початкові симптоми застуди, стараюся сидіти в хаті
от і є перша причина для внепланогово збіговиська десь в суботу в обід))))))))) так шоб і я поприсутствував
А якщо ще кожен з нас візьме по лопаті, то і можна буде зігрітися....:D:D:D правда ну його нах.......
Ну шо браття, з'їзд ми у цьому році закрили. Холодно було, але ми вистояли і наші "коні" теж. Коли розїжджались у мене на приборах було -17 морозу.
Супер. Холодно, капець як холодно, але класно, супер. Дякую всім за компанію, МЕТРО дякую за місце для дріфту. І дякую тому чуваку, який дивився на мене з Ауді А4 на підйомі біля Управління Залізниці, коли я виляючи проїжджав мимо, а він буксував - улибнув! )))
Да........ нас було не багато, але якщо зважати на такі погодні умови, і свято Миколая то і так непогано. В такий мороз навіть фототехніка працювати відмовлялась......
Не густо, не густо, але ріспект тим хто приїхав, не зважаючи на приколи погоди і дороги. Радий був всіх бачити. Дякс, Scirocco, за демонстрацію МПС, і що знайшов час прибути, а Жаріку за салон - класно!
Та я б з радістю приїхав, але реально кашляю вже 3й день... в мене к ноги троха підмерзають потім горло болить жах... Тому краще не ризикувати... Яке б вузттяне було, а так 20хв стоїш і замерз... Доречсі наступний з"їзд припадає на 1ше січня... Цікаво, хто ж приїде))))) Може варто на січень з"їзди зробити 8го і 22го? =)))) Або ващє на кожен тиждень :D
ми з Шегом будемо ходити на відробки і продовжену групу )))) але доженем вас по з'їздах )))))))))))) соррі. ай воз ілл (((((((((((