да-а-а, було холодно, але зїзд відбувся!!!! всім дякую за тісну, але зато теплу компанію ... чекаємо нових зїздів.. доречі, з 1-го січня варто перенести якось на інший день
А шо тут брати до уваги? у нас завжди , коли з"їзд на такі дні припадає, то просто пропускався. Ну, можна, звичайно, в якості компенсації зібратися в інший день. Але взагалі-то ті два тижні, так би мовити, традиційно рахуються "сімейними", не думаю що вийде нормальний з"їхзд. До речі, наступний припаде також на післяноворічний день (старий новий рік) коли багато хто і за кермо не сідає Я гадаю, що цілком виправдано буде, навіть якщо ми пропустимо ті два з"їзди, а зберемося уже повноцінно десь в другій половині січня на позачергове збіговисько. Можна навіть без машин, шоб нарешті випить водки, як нормальні мужики Ато все безалкогольне та безалкогольне
Не знаю, давайте пропозиції пристойних кабаків з великим столом (або можливістю зсунути їх) і гуманним прейскурантом (шоб відбивна не коштувала 50 гривень, а пляшка водки 100). Куріння не принципово, покурити можна вийти і на вулицю
В якій частині Львова? Я знаю на Науковій ''Два товстуна''. . . Жива музика, Український стиль оформлення, великий стіл, лояльні ціни (навіть дуже), гарні офіціантки, при великому замовлені можна з собою принести частину водки. . . На вул. Під Дубом є кафе ''АЯ'', чув що теж лояльні ціни, велике приміщення і можливість зсунути столи, але там не був, не ручаюсь. )))
Гуцульська ґражда на Володимира Великого на березі озера є відкриті павільйони є великі закриті зали. Ціни були досить таки лояльні але то літом було. Гуцульський двір з тильної сторони Південного (наступне приміщення за Новою Лінією) єдина проблема там стоянки практично нема, але оскільки водку пити приїдуть люди то машин не треба. І там і там класно з точки зору добирання маршрутками.
згоден ціни там трошки вище середнього але раз на рік можна взяти горілки мяса з картоплею на закуску якусь нарізку мясну, хліб, салат, сік в нас вийшло приблизно по 150 грн з рила
є кафешка в мого хорошого друга. алкоголь -- свій, стіл -- ціни демократичні... зсувай столи, як сподобається )))) словом там комфортно і кухня хороша. знаходиться біля "Світоч" Цікаво?