хороший??? хмммм )))))))))) як брат )))))))) ... щоб поговорити -- треба знати на коли. зараз вже почалась серія банкетів... тому -- треба швиденько визначатись і домовлятись... чекаю на затвердження від адміністрації -- і вперед ) :gamer:
Напевно підем зворотнім шляхом. Я завтра питаюсь вільні дні -- і тоді визначаємось... В залежності скільки нас буде і коли -- буде відомо чи варто брати весь кабак. чи не весь... словом постараюсь запропонувати оптимально кльовий варіант
Дик, як то у вас там кажуть: Велкам!)))) Я думаю тебе всі раді будуть побачити і познайомитися, хто ще не знайомий, я в тому числі=)
5-ого лютого, а на яку годину? мабуть ввечері Я б радістю приїхав, але якщо ввечері то не зможу, йду на День Народження А на наступний раз обов'язково буду, тре знайомитися):gamer:
"Може в клубі є власники кафешок (взагалі не погано би було мати клубне кафе)" Я можу організувати один з наших ресторанів чи кафе, але жоден з наших ресторанів немає нормального великого паркінгу.
Мартіні, а ти тагі не знаєш жи я працюю в ресторанному бізнесі і жи у нас більше 10 ресторанів, я би поклєїв і стіл і меню. Єдине з чим проблеми то з паркінгом, але хто їде бухати на авто ))))))))
друже, радий тебе бачити тут, ти б заходив почастіше, то й не пропускав би таких дифіляд! Я серйозно, приїжджай! Ми ж той рух разом починали 4 роки тому, а тепер ти про нас забув і ми про тебе мимоволі забуваєм...
народ, хто їде на зїзд по вул Тургенєва - пропка утворилась від майже пирвокзального ринку і до кульпарківської. думаю, то ше буде 30хв тривати точно