"друже, радий тебе бачити тут, ти б заходив почастіше, то й не пропускав би таких дифіляд! Я серйозно, приїжджай! Ми ж той рух разом починали 4 роки тому, а тепер ти про нас забув і ми про тебе мимоволі забуваєм..." Та не забув я про Вас, але маленький бейбік все ж таки заставляє відриватися від клубного життя і робота така що шуба завертається, і зима вносить корективи. Настане весна - думаю повернуся в сім*ю клубу.
хлопаки як з"Їзд пройшов,блін я не зміг бути у тьощі днюха була,а це як знаєте святе (вона мене поважає :D)
пройшов на диво добре, було в районі 15 авто, зігрілись в Пузатій хаті чаєм та кавою, погомоніли та розбіглись. Правда дуже холодно
Я не зміг бути, бо втік на Волинь(відвіз жінку, бо надоїло слухати як їй погано). Пі.Сі. Скоро буду татом(обіцяють буде доця).
Лююююююююююди, я сьогодні без авто, а сьогодні з'їзд. Може хто буде проїзджати по Листопадового Чину(управління залізниці) або Городоцька(Церква св.Анни) - 18.30-19.00. Можете підібрати!!!!!!!!!!!
А я вже й не пам'ятаю коли останій раз був на з'їзді! Хочу приїхати сьогодні, але не впевнений що встигну.
Ну і як з'їзд, вже годину чекаю що хтось щось напише. Їхав 1,5 години тому на Шевченка(поворот на Левандівку) стояв на світлофорі Корадо(але на транзитах) думав хтось з наших, але наклейки не було.
номано старий,Чефіш і я були самі перші,погутарили усі разом,приблизно було 12 Фольців.Багато хлопаків були тільки після хвороби,уважуха Їм що приЇхали на з"Їзд.Я думаю ще добавлять інфи для народу...