З"Їзд відбувся чудово,всім дякую за компанію нам дощь,сніг,буревій пофіг бо ми ВАГО води.При паркуванні наш адмін впринципі справився з керуванням,і дуже ефективно залетів на парковку:D.Мені нехватає слів,а коли всі виЇхали то було щось,я Їхав останній (класна колона )дайци були у вікнах (в мрео).КЛАС
Нам дощ не страшний Фотозвіт: І славнозвісна колона, на жаль було темнувато і дощ і рулити і фоткати на витянутій руці важко було - тому вийшло от таке ) Народ ше поїхав в напрямку обїздної на чайок а я поїхав додому, тому розказуйте чим діло закінчилося
блін, класно, я тоже хочу П.С. Треба було вас попросити зробити для мене фотки дворніків Корадика Мартіні, а то у нього руки ніяк не дойдуть.
та чого стидно? не стидно... просто задоволення і вражень массса ))) та і приємність міцно пожати руку друзям ні з чим не зрівняється... :gamer: находь час
Ех... Шось не везе нам... На завтра знов дощик прогнозують))) Лишається сподіватися шо або не буде вже вечерком, або на місці розберемся знов кудась поїдем на чайок))) Я буду за любої погоди)