Відповідь: Обговорення з"їздів І тепер я щаслива людина що наньому проїхалась зарулем, а ти щаслива людина що був очевидцем цього
Відповідь: Обговорення з"їздів А звідки взялася тойота на модному зїзді Фольксів? :grin: Тревел її пропустив чи закидав колесами? :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів мені протерли скло, роби так як я, хай відчепляться :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: пів року прослужить, літом переклеїш.
Відповідь: Обговорення з"їздів В Тойоти був 2.4, але автомат коробка! Було цікаво! І трохи переживали,все таки 2.4. Але наш клуб найкращий!
Відповідь: Обговорення з"їздів не рекомендую говорити шо фольци найкращі, думаю в тому ствіті знається міліони людей які докажуть шо мерседес кращий
Відповідь: Обговорення з"їздів Ой, що зараз тут почнеться після цього коменту :mrgreen: Тополь скажи.
Відповідь: Обговорення з"їздів Правильно, в "тому світі"... А в цьому грішному світі найкращі Фолькси! :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів Треба ще було збрехати що в двойки мотор 1.3...:grin: Тойотовець там би зразу і повісився... :mrgreen: Хоча він і так напевно поїхав на шрот після того... :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів Якщо чесно то він всьої правди незнав, коли ті пацани почали велазити з машини я сказав шоб неробили того ато там в гольфа і так 1.6, а вони хай буде почесному спонтом, такшо він думає шо там 1.6 двигун!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів мммдааа, Зря ти так !!!! Всі хто так казали як правильно підмітив брат Тополь, вже на тому світі !!!! :evil: :twisted: :evil:
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт всім! Камрі, я думаю, ше довго зі світофора з гольфами тягатись не буде. P.S. Нашо так мій гольф бакланити "Якась старенька двойка"... По доках вона старенька, а так, треба було пофоткати на зїзді і закинути на сайт, шоб народ побачив яка ця двойка "старенька"
Відповідь: Обговорення з"їздів Марк, вітаю, нарешті зареєструвався А Гольф - бонба, власник Тойоти мабуть досі валідол п"є
Відповідь: Обговорення з"їздів Ріспект, Markell!! Весь чесний народ знає що двойка - то КЛАССИКА і сама могутня і красива машина! Тому навіть не треба фоток - просто слова - ГОЛЬФ ДВОЙКА. Тойота нєрвно курить в сторонці... :twisted: Цікаво б попробувати як їде той 16 клапанний звір. Маркелл, на наступному зїзді будеш?
Відповідь: Обговорення з"їздів Сорі, я нето мав наувазі, просто порівнював з новою тойотою!!!!! а твій гольф дійсно ріспект, але на аваторі я так розумію то невін??? Ще раз сорі що так виразився!:mrgreen: