Відповідь: Обговорення з"їздів Винниківське озеро. Мені там наприклад дуже подобається. Машинами туда пускають, лиш треба здається пару грн дати. В альтанках по ту сторону озера мона посидіти, лиш треба замовити наперед здається.
Відповідь: Обговорення з"їздів Однозначно треба на природі. Щоб запалити вогонь якийсь і по горбах поїздити на машинах... :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів мені вапшє пофіг де сидіти тіки шоб їда була смачна, так шо підтримую буть яку ідею ! можна того разу поїхати туди де ми були перший раз на шашлик біля шроту !
Відповідь: Обговорення з"їздів Взагалі то це Страстна п"ятниця, обжиратися мнєсом не рекомендується. Тому я думаю варто обмежитися зустріччю і спілкуванням на трасі. Отже всі хавають вегетаріанські салатики до з"їзду, а на з"їзд вбираємо теплі светрики шоб не змерзнути
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт усім! Можна до вас? сьогодні шукав ссилки на Соні Ерікссони і натрапив на ваш клуб, вчитався... Класно у вас тут. Та й машина у нас- VOLKSWAGEN. Хоча склали в Мексиці...
Відповідь: Обговорення з"їздів КІТ! можна до нас! приїзджай на зїзд! 19:00 завтра на трасі за МРЕВ ДАЇ!
Відповідь: Обговорення з"їздів шо означає в свому репертуарі? Я вирішив пеерпитатись на всяк випадок? ,бо завтра треба до плащениці йти може хтось не встигне після роботи....
Відповідь: Обговорення з"їздів А в вас , часом не біленька, така, наркобаронівська Jetta? (якшо й ні, то зашибєнна машина, я навіть тренування прогуляю, щоб подивитись) Приїздіть!!!!!!!!!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів А може на 18:00 перенесем ато на 19:00 якось запізно , до плащениці ітд:-?
Відповідь: Обговорення з"їздів Ну то такий час зара, що не дивно як хтось не зможе приїхати, підготовка до свята. Хто не приїде - всіх прощаєм
Відповідь: Обговорення з"їздів до плащениці можна вже сходити, та впринципі і в ночі можна, тим більше вночі цікавіше!
Відповідь: Обговорення з"їздів Нарід! Залиште, хтось, свій номер, бо мене трохи запрягли- запізнюсь. p.s.З числа тих, хто їде , звісно