А на літній час ми переходим перед з"їздом (26-27 березня). Значить 1 квітня - з"їзд на трасі. Чи не так???
Пардон мосьє. Щось подумав про останню неділю квітня Таки тоді да. Біля МРЕО. А картку отримати можна в Мартіні в любий час доби, можу дати телефончик Жартую. Стукнись йому в ПП
Біля МРЕО. Офіційно можна картку отримати на з"їзді, але якщо вельмишановний адмін дозволить і раптом перетнеться з тобою десь на одній із вуличок Львова за , то цілком можливо отримати поза з"здом
Ні. Це мабуть крик душі - "хочу таке, але грошей катма". А так, хоч з прапором їздити буде і далі мріяти :D А по темі цього "шпійона", то я б образився якщо б мою машину порівняли з якимось там лексусом. Це моє особисте ставлення до виробів тойоти, після того що вони зробили у 2008 році в формулі 1.
Аналогічно нерозумію до чого це вставлено???? На моїй машині стоїть подібна оптика, то виходить, що я морально опустився???
наскільки я зрозумів то на прапори грошей вам не вистарчає, от тому я подумав про плакати ви якісь не дружелюбні, я тут вам нову ідею підкинув, а ви..............