Відповідь: Обговорення з"їздів Ну так шо хто нині буде, походу погодка налагоджується! І ще Ігор мені може машиною невийде ти б неміг мене підібрати там де тоді???
Відповідь: Обговорення з"їздів Жалко шось я тебе ніяк на зїздах злапати неможу, а от біля твої роботи часто бачу!
Відповідь: Обговорення з"їздів Тополь ти вже з самого ранку випив???? С утра не випив день пропав....
Відповідь: Обговорення з"їздів PeGas не захотів змагатися - то я й напився як дикий кабан од горя... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: де ми будемо бухати? Привіт піпл! Сорі за повернення до попереднього, але давайте реально подумаємо куди ми можемо рухатися після зборів на трасі (я про каву). я то та "п*ятниця" вже якось не пасує нам і місця нам вже мабуть там буде мало. варіанти в студію. Може під клубну картку який бар підпишемо (я над тим вже працюю).
Відповідь: Обговорення з"їздів Тільки давайте десь в районі Городоцької, щоб з Північної далеко пертись не треба було і щоб рух не дуже великий був
Відповідь: Обговорення з"їздів Пропоную в катерину :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів а чього я не проти але то не на городоцькій і тебе туди по паспорту не пустять такшо напевно не вийде а то як же ми без тебе.