по ходу вcтиг Дякую що не забув за майфун хоч і не довелось скористатись. Прикольні малі в тебе. Орест, як ви там - всіх визвонили/знайшли? Леопольд - а ти куда їхав за нами? Дякую Олег за те що дав поняти що нема чого до того двіжка доколупуватися Їде як і має їхати. Фотографи - Міша і ще один дядько (не знаю ніка) - ждем фотозвіту
Панове, в мене є пропозиція: - проводити з"їзди рідше! (наприклад - один раз на місяць) не всі хочуть приїзджати так часто, ну і немає можливості! - зробити з"їзди трішки цікавішими! (на розсуд старожил клубу))) Хто що може сказати по цьому питанню???
по-перше, ми приїжджаєм тоді, коли хочем чи можем, нема обязаловки бути присутньому на кожній зустрічі по-друге, якщо є конкретні пропозиції щодо урізноманітнення культурної програми, то давай їх сюди, не встидайся
сьогодні на з"їзді зафіксовано рекордно малу кількість машин - одна, і то мазда а не фольцваген. Ми з Орестом приїхали на трасу, а нікого нема
Ви з Орестом мабудь траси перепутали :D Справді машин було небагато, але пиво лилося рікою, за що ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Артему (той що Донецкий )
я б радістю хотів приїхати,але тато конфіскував машину на деякий час поки свою не продасть а пішки на зїзд трохи треба валити
:shok: Та ти шо!!!! На яку трассу?? За шлюхами????, їх дальнобойщики розібрали ще до закінчення з"їзду) П"ятниця нашальніке))))
а коли ви звалили? в 9.20 вже нікого не було, навіть сонце не встигло зайти, а з"їзд завершився непорядок! З"їзд гавно!
Хм...якщо ви приїхали 9.20 то там реально ще нікого не було ібо нєфіг так рано приїжджати ,а сонце напево ще не встигло зійти ,а якщо 21.20 то нєфіг так пізно приїжджати нема самого главного адміна і всі розбіглись:D