мабуть, мене сьогодні не буде на зїзді, про що дуже шкодую, бо виникли форс-мажорні обставини... ждю наступного зїзду
бльо....хочу на з"зд...хочу пива....хочу імунітет(імунітет особливо ) тре буде на наступні рази сплянувати... пи.си. а власникам тимчасово відсутнього авто на з"їзд можна ???
тре навідатись... до-речі...збираємось вже біля Метро??? бо на Північну _фіг_ без попутки доберешся _____________________ Київ - погода фуфло!!!! у Львові як? є смисл вертатися?
20% знижки на мєнта - це круто! Ще більше хочу клюбну карту. А ще тут, на цьому місці, хочу зробити офіційну заяву у зв'язку з однією з тем, які обговорювалися на минулому з'їзді. Пане Олеже, Martini - не я, а я - не Martini. Прошу не приписувати невинному адмінові моїх гріхів! Маю надію познайомитися на одному з наступних з'їздів.
А пощо попутка .... хто без авто з тих чи інших причин шукає члена клубу хто може підібрати і проблема вирішена.
Ще одна зустріч буде на "Північній" (якщо не помиляюсь), а потім розпочнеться "зимовий" сезон. П.С. А закриття сезону буде??? Сосиски, ковбаски, кетчуп і т.д. ???
21 жовтня - останній з"їзд на вул.Північній цього року!!!! З листопада з"їзди біля МЕТРО. На останній з"їзд може сосисочок і по мішечку дров з собою?)))) Га???