Їй пиши-не пиши - все-одно зараз не приїде Мало їй 450 км від хати - їде ще далі (1500 км) Попаде хіба що на святкування Нового року! Але постарається бути з пивом П.С. Дорогий Адміне, мій нік - Чортопхай
Потона это вообше район выгодный для тех то там живет!все кто едит на съезд проезджают эту улицу и вес район! Постораюс тоже быть!!!
Супер!! Артем,не боісь Атвічаю ;жодна капля твого пиФФасика не пропаде))) відповідальність за нього кладу на свою ніжну, не спорчену буденністю печінку:D:D:D:D:D:D:D
І я мабуть вперше за 3,5 роки приїду на зїзд. Питання по скільки скидуватись на то все добро. І чи можна буде купити клубні наклейки і клубну картку? То зїзд ще на північній буде?
От мля... А в мене тут троха ЧП на роботі намічається, так шо можливо треба буде до 7-8 посидіти... Але ше не знати точно. В п"ятницю дасться чути.
блін... а зайців хто стріляти буде як Олег кобаску не привезе.... сам почав а тепер в корчі. Дивись будемо по корчах з дубельтівки валити
шкода дуже з такими прыколами...то може краще...під метро зібратись туді ... хоча б кудась загрітись мона буде зайти... визначайтесь...
Так блін))) Шо за наєзди))))) Я думаю шо буду. Але запізнюся десь біля 8ї приїду думаю) Але тоді питання хто шо візьме... Ковбаски пролітають, мангал теж... Шодєлать?