Добре, я купляю зо 2 кг ковбасок, сардельок. Думаю того буде мало, можете ше хтось купити. І про кетчупи не забувайте і прочєє. Буду летіти як тіки зможу. Прямо з роботи.
Так, я вже про це писав давніше. Але так я я летітиму з роботи то мабуть не встигну свій заварити. Зате думаю до 7 встигну) Але зразу збираємся в кінці траси, шоб дійство робити, бо на початку пальоно)))
Щойно говорив з Мартіні. він під питанням теж. Про Kym'a не забувайте))) Він з мангалом і дровами. І offline пиво обіцяв, так шо мабуть буде, якщо хтось підбере на патона. Якщо не помиляюся.))
Список учасників 1.Shaggi 2.Sasa 3.Zh@rik 3.MARTINI 4,Mixomoff 5.Олег М.??? 6. Offline!!! ______________ плін,думаю,чо то так ПОГАНО спиться.... а тут сплєтні взагалі-то, якщо сказаЛА,то так і буде...нафік повторятись :D:D іншої інформації на форумі не бульо-- робіть висновки __________________________ Планую взяти : сардельок-ковбасок _ бл.1 кг... пива н/о трохи і пива звичайного...для пасажирів... __________________________ про : Фсьо схвачено ... __________ спасибі за переживання
Можливо я теж буду, але 100% не гарантую, і то після 20-00. П.С.Якщо все таки буду, то теж щось прихоплю з собою.
Погода сьогодні буде паскудна Дощ перестане моросити десь о пів на дев"яту. Тімпіратура буде в районі 4 гадусів. Хмари і теееемно.
ще раз напишу - буду 100% бачу, зі сосисками в к-сті буде все ок. тоді я беру хліб, кетчуп і пива 0-вку
Хз)) Я беру десь 2кг, быльше нема змоги((( фінанси троха раманси співають)) Хіба ще хтось візьме шось)))